Sportbedrijf Interactie Ermelo opent beweegloket tot en met 18 jaar

Door de Corona-crisis zitten we met z’n allen helaas al een aantal weken aan huis gekluisterd. Tot 20 mei a.s. gelden sowieso nog de huidige regels. Toch is het kabinet bezig met het eventueel versoepelen van een aantal maatregelen. Dat is al goed nieuws want uiteindelijk hopen we natuurlijk dat alles weer gauw normaal wordt.

Vanaf 29 april is het eerste stapje naar versoepeling gezet. Zo mogen kinderen t/m 12 jaar samen georganiseerd buiten sporten en jongeren van 13 t/m 18 jaar georganiseerd buiten sporten maar dan wel met 1,5 meter afstand ertussen.

Deze nieuwe regels zorgen voor een opening van het Beweegloket t/m een leeftijd van 18 jaar! Bij het Beweegloket kan iedereen terecht met vragen over een gezonde leefstijl en sport. Buurtsportcoach Iris gaat op basis van vragen, wensen, mogelijkheden en beperkingen op zoek naar een passende leefstijl en/of sport.

Dus… ben of ken jij iemand (met een leeftijd t/m 18 jaar) en heb jij wat hulp nodig bij het aannemen van een gezondere leefstijl, het zoeken van een sportvereniging of wil je graag aan de slag met spel of sport en kan je onze ondersteuning gebruiken? Neem dan gauw contact met ons op via: [email protected] of 06-82681803.
 
HOUD JULLIE GOED EN STAY SAFE!