​Sportcentrum Calluna in Ermelo is weer open!

Sportcentrum Calluna is vanaf vandaag, donderdag 15 oktober 2020, weer open! Het sportcentrum geopend met de huidige overheids- en RIVM regels. Afgelopen week werd het sportcentrum gesloten vanwege een corona besmetting.

Momenteel bekijkt het team van Sportbedrijf Interactie Ermelo de gevolgen van de nieuwe maatregelen.

Zij adviseren dan ook om de website van Sportbedrijf Interactie Ermelo en social media goed in de gaten te houden voor alle ontwikkelingen. 

Protocol verantwoord zwemmen
"In het belang van de volksgezondheid, van onze bezoekers en het zwembadpersoneel is door de samenwerkende instanties een advies uitgebracht voor een voorlopig protocol Verantwoord zwemmen", laat Interactie Sportbedrijf Ermelo op de website weten.

De 1,5 meter regel is van toepassing voor bezoekers vanaf 18 jaar en ouder in en buiten het water. Bezoekers van 13 t/m 17 jaar houden ook 1,5 afstand van bezoekers van 18 jaar en ouder. Met uitzondering van degene die een gezamenlijk huishouden voeren. Op basis van de besluiten van de Rijksoverheid in het kader van de coronacrisis, zal de zwembranche bepalen of gestelde maatregelen kunnen worden versoepeld. 

Bekijk voor meer informatie we website van Sportbedrijf Interactie Ermelo