Start verkoop Weide Veluwe te Harderwijk

We hebben er allemaal lang op moeten wachten, maar het gaat nu dan echt gebeuren. De verkoop van De Weide Veluwe gaat binnenkort van start!

Graag nemen ze jullie mee in de planning van de start verkoop.

  • Dinsdag 23 mei 2023 start de verkoop (ein-de-lijk)
  • Dinsdag 06 juni 2023 sluit de inschrijfperiode
Slokker heeft inmiddels 2 fasen in verkoop gebracht die verkocht zijn door onze collega Bart Janssen Makelaars. Dit project is van een andere ontwikkelingscombinatie, t.w. BPD/Van Omme & De Groot.
 
Het gaat om 48 koopwoningen die in twee fasen worden verkocht. Bij voorspoedige verkoop wordt er 1e kwartaal 2024 gestart met de bouw. De eerste fase bestaat uit 21 tussenwoningen, 8 hoekwoningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen (waarvan 2  met een volledig woonprogramma op de begane grond) en 7 vrijstaande woningen. De prijzen variëren van € 335.351 tot en met € 825.000 vrij op naam. Voor de meest voordelige woningen geldt een zelfbewoningplicht én een antispeculatiebeding.
 
Indien van toepassing en zolang als deze beschikbaar is kan je bij de gemeente Harderwijk terecht voor een starterslening. Het puntensysteem van de gemeente Harderwijk is bij dit deelproject ook nog van toepassing.
 
Het complete woningaanbod vind je hier. https://www.nieuwbouw-harderweide.nl/woningen 

Wat mag je verwachten voor deze prijzen? Daar gaan wij graag nog wat verder op in, want dat is zeker de moeite waard!

Energie neutraal wonen
De woningen worden met hoge kwaliteit gebouwd en volgens de BENG-2=0 norm. Dit staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw, wat op zijn beurt weer inhoudt dat je, bij normaal gebruik, een energie neutrale woning koopt. Dat is natuurlijk wel zeer gunstig in deze tijd waar de energielasten hoog op kunnen lopen. Je komt met dit project dan ook in aanmerking voor een groenhypotheek waardoor je rentevoordeel geniet.  Er worden ruimschoots zonnepanelen in het dak geplaatst en alle ramen worden voorzien van trippel glas. Alle woningen worden daarnaast ook voorzien van een grondwarmtepomp met comfortabele topkoeling; dus geen buitenunits en geen geluidsoverlast. 
 
Wil je weten wat jij kan besparen op jouw energielasten? Vul 4 korte vragen in en bekijk het verschil in verbruik met jouw huidige woning en wat jij maandelijks aan geld kan besparen. Dat kan maar zo een paar honderd euro per maand zijn!
https://www.nieuwbouw-harderweide.nl/bespaar-op-je-energielasten
 
Keuken
Een uniek pluspunt is dat alle huizen binnen dit project uitgerust worden met een zeer degelijke keuken. Deze wordt in de basis voorzien van een composieten werkblad, vaatwasser, combimagnetron, koel/vriescombinatie,  een inductiekookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging, spoelbak en mengkraan. Samen met jouw kopersbegeleider is de keuken natuurlijk geheel op jouw wensen af te stemmen.
 
2 onder 1 kapwoning of vrijstaande woning kopen?

Dan is het goed om te weten dat bij dit woningtype de berging standaard geïsoleerd wordt. De vrijstaande woningen hebben op de begane grond een extra ruimte die is in te richten als woonruimte, waardoor je deze met 12m² vergroot. Ook de zolder is bij een bepaald type al voorzien van een extra kamer.
 
Financiële check
Nadat de inschrijving sluit, wordt bepaald wie de woning krijgt. Hoe sneller de kopers hun financiering regelen, hoe beter. En dan helpt zo’n financiële check vooraf. Hiervoor kunt u terecht bij de Rabobank, maar ook kunnen wij van Midden Nederland Hypotheken deze gratis financiële check doen. Tijdens een gesprek wordt onder andere jouw inkomen, schulden, eigen middelen en uiteraard jouw wensen geïnventariseerd. Aan het einde krijgt je van hen het resultaat waarmee je de kans op toewijzing van een woning vergroot.
 
Als het van toepassing is, kijken we ook heel graag naar je huidige huis en de verkoop strategie en mogelijkheden daarvan. 
 
Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent over dit project als wij en je gaat inschrijven. Hoe de toewijzing in zijn werk gaat lees je terug op de projectwebsite. https://www.nieuwbouw-harderweide.nl/nieuws/transparante-toewijzing
 
Zie jij jezelf al zitten in een van de nieuwe woningen van de Weide Veluwe van Harderwijk? Schrijf je dan snel in via de projectwebsite. Wij zien jou graag binnenkort bij ons aan tafel! https://www.nieuwbouw-harderweide.nl/
 
Midden Nederland Makelaars, 0341-411541
Suzanne van Harten, SUZ&ZO, 0615602961

Verkoop start Weide Wellen Harderwijk
 

Midden Nederland Makelaars

Adresgegevens

Raadhuisplein 1
3851 NT Ermelo

Telefoon

T. 0341-553773

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info