Steun uw lokale helden en bestel bij de lokale ondernemer

Wist u dat u in deze tijden van crisis ook bij de meeste winkels en horecagelegenheden terecht kunt. Weliswaar niet meer fysiek, maar velen hebben creatieve oplossingen bedacht om u toch nog van dienst te kunnen zijn. 

Zo zijn er diverse restaurants die nog steeds een bezorgservice hebben en ook voor winkels hoeft u de deur niet uit, aangezien ook zij de producten bij u thuisbezorgen

VVV/CME Ermelo Buitenleven heeft een overzicht van de ondernemers gemaakt welke bij u aan huis bezorgen. 

Iedereen verlangt weer naar het fysiek winkelen in de winkelstraat en een gezellig diner of drankje in één van de horecagelegenheden. Nu dit helaas nog niet mogelijk is, moeten we deze ondernemers samen steunen, het zijn de lokale helden. Zij zorgen voor de levendigheid in het centrum en maken evenementen en activiteiten mogelijk en ondersteunen veel verenigingen. 

Het blijven kopen bij de lokale ondernemer is daarom essentieel. Wilt u dus online bestellen? Kijk dan eerst of u het bij de lokale winkelier of horecagelegenheid in Ermelo ook kunt bestellen. De meeste ondernemers bezorgen uw producten of maaltijd gewoon makkelijk en snel bij u thuis, vaak nog dezelfde dag.
 
Hiervoor kijkt u op de website www.ermelobuitenleven.nl/bezorgservice welke ondernemers bezorgen, vervolgens neemt u contact op om de bestelling te doen. Uw producten worden thuis afgeleverd en u betaalt op de afgesproken wijze. Zo kunt u binnen blijven en toch de lokale ondernemers steunen! Zelf koken hoeft zeker ook niet altijd, bij uw favoriete restaurant of cafetaria kunt u maaltijden afhalen of laten bezorgen.
 
Zoals u leest, de ondernemers van Ermelo willen het u graag zo makkelijk mogelijk maken, maakt u hier dan ook zeker gebruik van!

VVV Ermelo Buitenleven  en Centrummanagement Ermelo proberen op diverse manieren het koop lokaal te stimuleren, zoals een overzicht van horecagelegenheden en winkeliers welke thuisbezorgen. Dit vindt u op www.ermelobuitenleven.nl/bezorgservice.

Steun dus onze lokale helden en laat uw producten thuis bezorgen.

Bezorgservice Annefleur Ermelo
 

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info