The 70’s Unplugged met ‘Love the one you’re with’

‘Love the one you’re with.’ Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van The 70’s Unplugged. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70’s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70’s-klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel.

De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen. ‘Love the one you’re with’ laat je de 70’s opnieuw beleven met de hits van bijvoorbeeld Crosby, Stills, Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele anderen.

Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft The 70’s Unplugged zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. ‘Love the one you’re with’  is daarom een show die je niet wilt missen!
www.the70sunplugged.com
 
Zaterdag 29 februari 2020, De Dialoog in Ermelo
Aanvang 20.15 uur
Toegangsprijs € 19,00 (inclusief pauzedrankje)
 
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl

Fotograaf: Peter Braakman