Theater De Dialoog in Ermelo presenteert programma nieuw seizoen

In het theaterseizoen 2023 – 2024 presenteert De Dialoog een gevarieerd programma waarin professionele voorstellingen en lokaal talent elkaar afwisselen. Zo zal 5Hoog op 11 mei het seizoen afsluiten met een legandarisch optreden ter ere van het 10-jarig bestaan.

Andere hoogtepunten zijn een eerbetoon aan Lennart Nijgh door Josee Koning en Jim de Groot op 9 maart en een paar dagen, op 13 maart later de solovoorstelling Sonny Boy door Tarikh Janssen

Er is ook veel aandacht voor muziek met een eerbetoon aan CCR (The Fortunate Sons op 22 september), The Everly Brother (The Wieners op 3 november) of grootheden uit de countrymuziek (Erik Neimeijer op 28 oktober). Ook jazz (Luca Warmer op 22 maart) en folk (The Lasses op 20 januari) staan op het programma.

Chris Verlaan (29 september), Wouter Monden (10 november) en Anuar (3 februari) vertegenwoordigen komend seizoen de nieuwe generatie cabaretiers. Uiteraard staan ook de traditionele concerten van Christelijk Harmonieorkest Excelsior weer op het programma (25 november en 20 april). Nieuw dit jaar is dat de leerlingen van Muziekschool Tirion op 18 november samen een concert zullen geven.

Het volledige programma is te vinden op www.theaterdialoogermelo.nl. Daar kunnen ook kaarten besteld worden.

5Hoog Ermelo
(Foto 5Hoog)