Tips voor relatiegeschenken

Iedereen merkt de gevolgen van de Covid19-crisis. Hoe leuk is het dan om een relatiegeschenk te krijgen van een (bedrijfs)relatie. Een klein gebaar kan vaak al een grote steun zijn. Klaassen Bedrijfskleding BV zet een aantal tips voor relatiegeschenken voor u op een rij.

Het jaar 2020 staat bijna volledig in het teken van afstand. Misschien heeft u uw(bedrijfs)relaties of collega's weinig kunnen zien. Een persoonlijke touch aan een geschenk geven is daarom juist nu belangrijk geworden.

Klaassen Bedrijfskleding denkt graag met u mee als het gaat om persoonlijke relatiegeschenken.

Zo rond het einde van het jaar wordt er bij veel bedrijven nagedacht over het geven van relatiegeschenken. Elk jaar worden de meest creatieve (kerst)cadeaus bedacht voor bedrijfsrelaties. De afgelopen jaren hebben we veel leren schorten, fidget spinners, powerbanks en opblaasbare zitzakken langs zien komen. Momenteel zien we dat er veel vraag is naar mondkapjes. Ook mondkapjes kunnen wij voorzien van een logo of andere persoonlijke boodschap. En heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het laten bedrukken van een puzzel? In tijden van veel binnen zitten is puzzelen een leuke activiteit om te doen! Of een bedrukte wijnfles voor de (op afstand) vrijdagmiddag borrel?

Een andere trend is dat men meer op zoek is naar lokale producten. Er is meer vraag gekomen naar producten die geproduceerd zijn in Europa en minder uit het Verre Oosten. Producten die geproduceerd zijn in Europa zijn vaak duurzamer, sneller leverbaar en maatschappelijk verantwoord. Dat brengt ons gelijk bij een andere trend die momenteel erg actueel is, namelijk het gebruik van duurzame producten. Bij duurzame producten kunt u onder andere denken aan: producten van duurzaam bamboe, notitieboekjes en ecopennen, of artikelen van gerecyclede PET-flessen.

Maar relatiegeschenken zijn natuurlijk het hele jaar door interessant voor uw bedrijf! Juist op een onverwacht moment kunnen relatiegeschenken of giveaways er voor zorgen dat uw bedrijf goed herkenbaar is.

Een leuk geschenk om mee te geven blijft beter hangen bij uw (potentiële) klant. Bij Klaassen Bedrijfskleding kunt terecht voor allerlei soorten relatiegeschenken en andere promotionele artikelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs en laat u adviseren.

Klaassen Bedrijfstextiel

Adresgegevens

Nobelstraat 21
3846 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-421234

Openingstijden

Ma 7.00 - 17.00 uur
Di 7.00 - 17.00 uur
Wo 7.00 - 17.00 uur
Do 7.00 - 17.00 uur
Vr 7.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info