​Toeristisch Informatie Punt Harderwijk sluit zich aan bij regionale samenwerking VVV’s

Het regionale samenwerkingsverband VVV Randmeren Veluwe bestaat sinds juli 2021. De vereniging van de VVV kantoren Putten, Ermelo, Nunspeet en Elburg heeft de afgelopen twee jaar een positieve bijdrage geleverd aan het toeristisch aanbod in de regio. 

Reden voor Heerlijk Harderwijk om zich, met het Toeristisch Informatie Punt, per 1 april aan te sluiten bij deze succesvolle samenwerking

Met de aansluiting van Harderwijk is het hele gebied tussen Putten en Elburg met elkaar verbonden. Het samenwerkingsverband is de afgelopen jaren al erg succesvol gebleken. De deelnemende VVV-vestigingen inspireren en versterken elkaar met als gezamenlijk doel de promotie van de regio en het aantrekkelijker maken van het toeristisch product.

"Met de aansluiting van Harderwijk is de hele regio vertegenwoordigd", aldus Suzanne van den Bor, locatiemanager VVV Putten. "Samen gaan we er alles aan doen om dit aantrekkelijke gebied nog beter op de kaart te zetten."

De vestigingen houden zich bezig met het verhogen van de gastvrijheid en het aantrekkelijker maken van de Veluwse Randmeren als vakantiebestemming. De afgelopen jaren is gebleken dat gebiedsmarketing, een waardevol instrument is om onderscheidend vermogen te creëren. Een perfecte kans dus voor deze regio om te concurreren met andere toeristische gebieden.

Naast de promotie geeft de samenwerking nog meer mogelijkheden. Denk daarbij aan het ontwikkelen van nieuwe, gemeentegrens overschrijdende producten zoals fiets- en wandelroutes of evenementen. Maar ook aan de gezamenlijke inkoop van producten, souvenirs en het volgen van trainingen en workshops. "Deze verbinding kent alleen maar winnaars", aldus Inge van Assen, Coördinator Heerlijk Harderwijk. "Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking en worden ons er steeds meer van bewust hoe uniek de regio is die we met elkaar promoten."

Het Toeristische Informatie Punt van Heerlijk Harderwijk, gevestigd in het prachtige Oude Stadhuis op de Markt, draagt per 1 april weer de merknaam VVV. Medewerkers en vrijwilligers staan, zeven dagen per week, klaar om bezoekers te voorzien van alle informatie voor het bezoek aan Harderwijk en de regio.

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info