Uitreiking uniek boek, Handwerken zonder klachten!

Twee ondernemende dames uit Harderwijk hebben de handen ineen geslagen en een boek geschreven. Het boek is interessant voor de grote doelgroep die met hun fijne hobby handwerken zo lang mogelijk klachtenvrij willen kunnen blijven uitvoeren.

Handwerken zonder klachten is en praktisch boek voor ieder die van handwerken houdt.

Mariette van Oostveen is eigenaar van Wolatelier Knots in Harderwijk. In haar winkel vind je alle benodigdheden en kennis om te kunnen breien, haken en anderszins.

Kerensa Douma is ergotherapeut en gespecialiseerd handtherapeut en eigenaar van Ergotherapiepraktijk Actief in Harderwijk. Tijdens haar werk komt zij vaak cliënten tegen die door medische redenen niet meer konden handwerken. Om deze (meestal) dames te kunnen helpen, heeft zij veel informatie en mogelijkheden verzameld.

Mariette en Kerensa kennen elkaar van hun gezamenlijke hobby en vroegen elkaar regelmatig om raad.

Toen ze ontdekten dat er geen bundeling bestaat waarin deze handigheden staan vermeld, besloten ze in een opwelling om dan maar zelf een boek te schrijven. Zo is het boek “Handwerken zonder klachten” ontstaan. Een mooi compleet boek met veel praktische informatie over het voorkomen van klachten, maar ook klachten kunnen worden opgelost. De kennis van beide dames is gebundeld in een compact boek wat het lezen meer dan waard is!

Op vrijdag 27 november werd het eerste exemplaar van dit boek vol trots overhandigd aan wethouder Marcel Companjen.

Hij was onder de indruk van de kennis, tijd en energie die in dit boek zijn gestopt. Hij begreep dat met dit boek een vraag uit de markt wordt beantwoord! Het aanbod voor gratis breiles heeft hij vooralsnog afgeslagen, maar het presentje in de vorm van gebreide sokken is dankbaar aanvaard. Handwerken zonder klachten is natuurlijk te koop bij Wolatelier Knots, (in de winkel en online) en bij Ergotherapiepraktijk Actief in Harderwijk, maar ook in de boekhandel , bij Bol.com en online. ISBN 9789090339399 € 17,95 of € 20,95 incl verzenden.

Ergotherapiepraktijk Actief, Johanniterlaan 3, Harderwijk
Wolatelier Knots, Bruggestraat 37, Harderwijk

Boek Handwerken zonder klachten Harderwijk
Foto: Martin Kok -  Kerensa Douma en Mariëtte van Oostveen overhandigen het eerste exemplaar aan wethouder Marcel Companjen