Uitslag schoolkorfbal 2019 Ermelo

Het was afgelopen week weer een gezellige drukte op de velden van Dindoa met het Instituut Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi. Wat een enthousiasme en sportiviteit was er te vinden op de velden van Dindoa.

Op maandagavond kwamen de groepen 7 en 8 in actie. Bij groep 8 won de Bernhardschool overtuigend de beker door in de finale te winnen met 6-0 van De Klokbeker. Bij groep 7 was het spannend tussen de Julianaschool en De Klokbeker. De finale werd uiteindelijk in het voordeel beslist van de Julianaschool met 4-3.

Op dinsdagavond speelden de kinderen van groep 5 en 6. Op deze avond was de eindstrijd van groep 6 tussen de Julianaschool en de Margrietschool ook heel spannend. De finale werd gewonnen door de Margrietschool met 6-5. De Goede Herderschool was de grote winnaar bij groep 5. Het won de finale met 4-2 van de Bernhardschool.

Ook in de groepen 3 en 4 werd fanatiek korfbal gespeeld. Bij groep 3 werd de finale tegen de Bernhardschool gewonnen door de Ireneschool. Bij groep 4 ging de spannende finale tussen de Bernhardschool en De Klokbeker. De Klokbeker ging overtuigend naar de eerste plaats op het podium.

Naast alle spelende kinderen waren er veel supporters op de been. Nieuw dit jaar was de aanmoedigingsprijs voor de school met de beste support. Op maandag ging de aanmoedigingsprijs naar groep 7 van De Klokbeker, op dinsdag was de prijs voor Joram Vliek van de Goede Herderschool en op de laatste avond ging groep 4 van de Beatrixschool met de aanmoedigingsprijs naar huis.

Bekijk het fotoverslag op website www.dindoa.nl of via Facebook.

Open trainingen

Voor de basisschoolkinderen die door het Instituut Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi enthousiast zijn geworden voor korfbal organiseert Dindoa open trainingen op dinsdag 21 mei