Vacature Adviseur/receptionist(e) Broekhuis Opel Harderwijk (40 uur)

Ben jij klantvriendelijk en heb je een voorliefde voor de autobranche? Ben jij een aanspreekpunt voor de klant en vind je dit een uitdaging in je werk? Op basis van hun verhaal geef je een advies over de service en onderhoud? Dan pas jij in het plaatje van de Service Adviseur / Receptionist(e) die zij zoeken bij Broekhuis in Harderwijk. 

Wat jij voor hen doet

In de rol van Service Adviseur / Receptionist(e) kan je functie eigenlijk niet veelzijdiger worden. Enerzijds ben jij het visitekaartje voor de klant aan de werkplaatsreceptie. Anderzijds ben jij degene die schakelt over onderhoud en reparatie met jouw collega's in de werkplaats. Wat je zoal doet?
 • Je ontvangt hun klanten en zorgt ervoor dat zij zich gelijk thuis voelen bij Broekhuis;
 • je beantwoordt e-mail en telefoontjes van klanten en zorgt ervoor dat hun vragen zo goed mogelijk worden beantwoord;
 • je zorgt dat de klant tijdens een onderhoud- of reparatie afspraak op de hoogte blijft van de stand van zaken en je vertelt hen welke werkzaamheden zij voor hen hebben verricht;
 • je belt klanten met als doel onderhoudsafspraken te genereren;
 • je voert klantgegevens in diverse (merk) systemen in;
 • je verricht administratieve werkzaamheden, zoals toestemming aanvragen bij leasemaatschappijen en factureren. 
Waarom werken bij Broekhuis leuk is
Dat je bij Broekhuis ruim 1.500 collega's hebt, betekent niet dat je bij hen een nummer bent. Integendeel! Bij Broekhuis draait alles om de kracht van het team op de vestiging. Je hebt de kans om deel uit te maken van het team van Broekhuis Harderwijk. Het team bestaat uit 16 enthousiaste collega's. Het is voor hen een sport om van hun klanten ambassadeurs te maken. Bovendien is het voor Broekhuis belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor hun klanten maar ook voor hun medewerkers. Dat merk je door de mensgerichte manier waarop zij elkaar benaderen en aan het feit dat zij elkaar graag verder helpen en samen denken in oplossingen. Zij geloven bovendien dat positiviteit de sleutel tot succes is. Jij past bij hen als jij je daarin herkent en net als zij wil gaan voor het motto: "alles voor een enthousiaste klant."

Wat jij kan

Bij Broekhuis zijn zij vooral op zoek naar een leergierige en enthousiaste medewerker. Een collega die het leuk vindt om iedere dag te schakelen. Als Service Adviseur / Receptionist(e) moet je namelijk in staat zijn om te schakelen in je communicatie tussen de klant en de collega's. Je moet soepel kunnen schakelen tussen digitale systemen én je kan snel schakelen als je een commerciële kans signaleert. Kan je dat en kan je ook het volgende eisenlijstje afvinken?
 • Een mbo opleiding, bijvoorbeeld richting automotive of commercie;
 • ook onder tijdsdruk open en vriendelijk kunnen blijven communiceren;
 • communicatief sterk in woord en geschrift. 

Wat bieden zij?

 • Gemotiveerde en behulpzame collega's;
 • van elke uitdaging een kans mogen maken;
 • goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
 • 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om jaarlijks extra vakantiedagen bij te kopen.
Vragen over deze functie?
Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie ontvangen, bel dan met Harm ten Voorde op 0341-438400.

** De HR afdeling van Broekhuis werft zelf. Het is daarom niet nodig om kandidaten vrijblijvend voor te stellen of de vacature te acquireren.**
 

Broekhuis Opel Harderwijk

Adresgegevens

Lorentzstraat 17
3846 AV Harderwijk

Telefoon

T. 0341-438400

Openingstijden

Ma 9.00 - 18.00 uur
Di 9.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 9.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info