Vacature Autotechnicus Opel Harderwijk

Ben jij de technicus en ben je op zoek naar een werkgever die graag in jouw professionele ontwikkeling investeert? Goed dat je dit leest! Want je hebt nu de kans om deel uit te maken van het team van Broekhuis in Harderwijk als Autotechnicus.

Wat jij voor Broekhuis Opel gaat doen

De gereedschappen en werkplaatsen houden zij het liefst opgeruimd. Niet alleen omdat dat prettig werkt, maar ook omdat ze trots en zuinig zijn op de moderne gereedschappen en materialen. Ze weten bovendien dat hun collega's daar blij van worden. Het is zomaar een voorbeeld waaruit blijkt dat bij Broekhuis de mens écht centraal staat. Als Technicus maakt het jouw werk nog een stukje leuker dan het al was. Je bent zo goed als bekend met je werkzaamheden, maar toch sommen ze het voor je op!
  • Je gaat de auto’s van klanten repareren en onderhouden;
  • je stelt samen met een collega diagnose en lost samen de storingen op;
  • samen met je collega’s houd je de auto’s van hun klanten in topconditie.
Waarom werken bij Broekhuis leuk is
Dat je bij Broekhuis ruim 1.500 collega's hebt, betekent niet dat je bij hen een nummer bent. Integendeel! Bij Broekhuis draait alles om de kracht van het team op de vestiging. Je hebt de kans om deel uit te maken van het team van Broekhuis Opel in Harderwijk. Het team bestaat uit 17 enthousiaste collega's. Het is voor hun een sport om van hun klanten ambassadeurs te maken. Bovendien is het voor Broekhuis belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor hun klanten maar ook voor de medewerkers. Dat merk je door de mensgerichte manier waarop zij elkaar benaderen en aan het feit dat zij elkaar graag verder helpen en samen denken in oplossingen. Zij geloven bovendien dat positiviteit de sleutel tot succes is. Jij past bij Broekhuis Opel als jij je daarin herkent en net als zij wil gaan voor het motto: "alles voor een enthousiaste klant."

Wat jij kan
Bij Broekhuis zoeken ze vooral leergierige en enthousiaste collega's, maar niet iedereen kan deze technische job succesvol uitvoeren. Je gaat iedere dag fluitend naar je werk als je het volgende lijstje met eisen kan afvinken:
  • Een afgeronde mbo 2 opleiding richting Technicus;
  • een aantal jaren werkervaring als autotechnicus;
Wat bieden zij?
  • 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om jaarlijks extra vakantiedagen bij te kopen;
  • dé enige echte sleutelfunctie van heel Nederland;
  • werken in een hecht team;
  • de mogelijkheid om aanvullende trainingen, opleidingen en cursussen te volgen.
** De HR-afdeling van Broekhuis werft zelf. Het is daarom niet nodig om kandidaten vrijblijvend voor te stellen of de vacature te acquireren.**

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie ontvangen, bel dan met Harm ten Voorde op 0341-438400

Broekhuis Opel Fiat Citroën Fiat Harderwijk: vertrouwd en betrokken

Adresgegevens

Lorentzstraat 17
3846 AV Harderwijk

Telefoon

T. 0341-438400

Meer info