Vacature medewerker montage en afdichting

Ben jij een aanpakker, kun je zelfstandig werken en vind je het leuk om op diverse bouwprojecten in Nederland te werken? Dan is Innofix op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Medewerker Montage & Afdichting bij Innofix? 

Met behulp van verschillende technieken en producten worden bestaande en nieuwe betonconstructies waterdicht gemaakt, worden afdichtingsproducten gemonteerd en aansluitingen tussen wanden en kozijnen luchtdicht afgedicht. Van de nieuwe Medewerker Montage & Afdichting verwachten ze initiatief, zelfstandigheid en de bereidheid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken. De werkzaamheden worden uitgevoerd op bouwplaatsen in heel Nederland. De bereidheid tot reizen naar de bouwplaats is dan ook een noodzakelijke voorwaarde. Soms, in tijden van extra drukte, wordt verwacht dat er overwerk gedaan wordt.

Profiel

De juiste persoon beschikt over de volgende kwaliteiten en eigenschappen:
  • minimaal een afgeronde vmbo-opleiding
  • goede communicatieve omgangsvormen met collega’s en klanten
  • teamgeest, stressbestendig, secuur en kwaliteitsbewust
  • hands-on mentaliteit
  • In het bezit van een VCA diploma of bereid zijn deze te behalen
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • bij voorkeur woonachtig in de driehoek Harderwijk, Apeldoorn, Zwolle
  • bereid om ingezet te worden bij andere werkmaatschappijen die gelieerd zijn aan Hakron Groep
Werkplek
Naast goede primaire en secundaire voorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra, zoals een goed salaris, ruime overwerkvergoeding, veel vakantiedagen en een goede pensioenregeling, bieden ze een bijzonder uitdagende functie waar veel ruimte is voor jou, jouw ideeën en jouw ontwikkeling. Bij Innofix B.V. werk je in een informele en vernieuwende bedrijfscultuur.

Geïnteresseerd?
Stuur een appje naar Karin Sietzema (HR manager), +31 (0)6 82 12 94 78 of mail naar [email protected]. Indien je vragen hebt over de functie, dan kun je contact opnemen met Erik Dirksen (technisch directeur) telefoonnummer: 0341 - 27 88 80.

www.innofix.eu

Innofix Harderwijk