Valentijnverwenochtend voor (ex)kankerpatiënten

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Om (ex)kankerpatiënten extra te verwennen, organiseert ziekenhuis St Jansdal in samenwerking met Borstkanker Vereniging Nederland, stichting de Maretak Veluwe en inloophuis Passie op woensdag 14 februari 2024 een verwenochtend.

De bijeenkomst vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis in Harderwijk. De verwenochtend begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur

Bezoekers van de verwenochtend kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging of hand- en voetverzorging. Ook een huid- en oedeemtherapeut is aanwezig. Tijdens de behandelingen krijgen de deelnemers veel tips mee voor thuis. De workshopleiders werken belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor is er de gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen.
 
Aanmelden
De ochtend is in eerste instantie bedoeld voor patiënten die in de afgelopen drie jaar geconfronteerd zijn met de ziekte. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is tijdig aanmelden belangrijk. Aanmelden kan via: www.stjansdal.nl/voorlichting.

Meer informatie is verkrijgbaar via de mammacareverpleegkundige van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463981.