Van der Horst Auto’s voor betrouwbare occasions, reparatie en onderhoud

Door Marco Jansen - Van der Horst Auto’s is een universeel BOVAG-autobedrijf met een showroom en werkplaats. Je vindt aan de Lorentzstraat 29 tweedehands auto’s voor een eerlijke prijs en je kunt hier terecht voor betrouwbaar auto-onderhoud en reparaties.

Schoon, netjes en laagdrempelig. Dat is waar Steven en Carin van der Horst uit Hierden met hun autobedrijf voor staan. Carin: “We zijn een toegankelijk bedrijf waar iedereen kan komen. Niemand voelt zich hier buitengesloten.”

Autobedrijf Van der Horst bestond in april 15 jaar. Na 13 jaar aan het Jagerserf 22 op Industrieterrein Veldzicht in Ermelo zijn Steven en Carin op 1 juli 2020 met hun bedrijf verhuisd naar de Lorentzstraat 29 in Harderwijk. “We waren op zoek naar een groter pand en in Ermelo konden we geen geschikte locatie vinden. We zitten nu op een zichtlocatie”, vertelt Carin (33).

Steven (37) vult aan: “Toen dit vrij kwam konden we de werkplaats uitbreiden en door de showroom kunnen we de auto’s beter laten zien.”
 
Van der Horst Auto’s doet verkoop en inkoop van tweedehands auto’s, auto-onderhoud, reparaties en APK’s. Steven: “We verkopen gebruikte auto’s en hebben occasions van alle merken. We kopen onze auto’s bij dealers en op platformen. Sommige klanten geven ons een zoekopdracht voor auto’s. Dat zijn vaak bedrijfsbussen.”
 
Direct rijklaar
De meeste auto’s die Van der Horst aanbiedt variëren tussen de 500 en 15.000 euro in aanschafprijs en zijn doorgaans drie tot twintig jaar oud. “Mensen oriënteren zich vaak online. Als ze bij ons de juiste occasion vinden, kunnen ze een proefrit maken. De auto’s zijn vooraf technisch nagelopen door onze monteurs en voorzien van APK. We hebben twee poetsers in dienst die de auto’s schoongepoetst opleveren. De auto is direct rijklaar.”
 
BOVAG-garantie
De autogarage is aangesloten bij BOVAG. Dit geeft de klant zekerheid bij aankoop van een auto. “Bij verkoop geven we diverse garantiepakketten en we geven zes maanden garantie op de reparaties die we in onze werkplaats uitvoeren. Men kan erop vertrouwen dat de auto goed gemaakt wordt en dat je veilig de weg op kunt. Het onderhoud bestaat uit kleine en grote beurten aan de auto, van APK-keuring tot reparatie.”
 
Transparant
Van der Horst Auto’s staat voor transparantie en duidelijkheid en heeft hierdoor klanten binnen en buiten de regio. “Wij repareren nooit iets zonder vooraf te overleggen over wat wij gaan doen en wat het gaat kosten. Het vertrouwen blijkt uit het feit dat zelfs mensen uit Friesland, Amsterdam en Utrecht hier naar toe komen voor het onderhoud aan hun auto. De meeste klanten uit de buurt komen ook weer bij ons terug voor een volgende auto.”
 
Het team bestaat naast Steven en Carin momenteel uit twee monteurs en twee poetsers. Carin is aanspreekpunt aan de balie en verantwoordelijk voor de administratie. Ook verzorgt zij pr- en reclame-uitingen.

Steven staat als meewerkend monteur in de werkplaats en doet de verkoop. In de toekomst wil hij zich nog meer gaan richten op de in- en verkoop van auto’s. Daarom zoekt Van der Horst Auto’s een chef werkplaats of een eerste monteur. “We zijn een klein, enthousiast team met veel gezelligheid in de werkplaats.”
 
Van der Horst Auto’s
Lorentzstraat 29
3846 AV Harderwijk
0341-563022
06-10896524 (Steven van der Horst)
www.vanderhorstautos.nl
[email protected]
 
(Parkeren: Snelliusstraat 3)

Van der Horst Auto s Harderwijk