Veluwade 2019

De Veluwade in Hierden is een 4 daags evenement met voetbal en muziek voor jong en oud, voetbaltoernooien, volop muziek en op zaterdagmiddag een gratis programma voor de kinderen.

De Veluwade wordt vanaf woensdag 7 augustus tot en met zaterdag 10 augustus 2019 voor de 43ste keer gehouden op het Sportpark Mheenzicht in Hierden.

De Veluwade is 4 dagen lang genieten van diverse voetbaltoernooien en volop muziek. Het Veluwade Rabobank voetbaltoernooi (heren), op de woensdagavond en zaterdagmiddag, heeft dit jaar 8 teams waaronder Urk, Ajax amateurs, Jong Volendam, VV Nunspeet, VVOG en uiteraard Hierden 1. Voor de poule indeling zie onze website.

Het iQOUNT vrouwenvoetbaltoernooi start op zaterdagochtend om 11:00 uur met 12 teams uit de regio oa Hulshorst, 't Harde en Elspeet. Dames doen mee met dit toernooi en uiteraard dames VV Hierden 1. Ze strijden om de wisselbeker van 2018. Epe Vastgoed heeft zijn naam als sponsor verbonden aan het jaarlijkse six to six bedrijventoernooi op de vrijdagavond. Met de 24 teams zitten we nu vol.

Daarnaast zijn er natuurlijk iedere avond verrassende shows en is er volop muziek. De beste Nederlandse artiesten waaronder op woensdag de wakker worden show olv Mitchel tombal en DJ Jent, O’gene en Papa di Grazi op de donderdagavond, vrijdagavond radio 538 met childsplay en de Snollebollekes, Stef Ekkel en Q-music met het foute uur live op de zaterdagavond staan dit jaar op het podium.

Het wordt 4 avonden ouderwets losgaan op dit prachtige Veluwade feest. Op de zaterdagmiddag zijn er spelletjes voor de kinderen. (toegang voor kinderen gratis) Ook kunnen zij zich laten schminken als hun favoriete dier of prinses/piraat. Het is allemaal mogelijk! Gratis je ranja melken uit onze koe, een gratis patatje en een ijsje. Daar wil je bij zijn!

De Veluwade commissie heeft er heel veel zin in en hopen u te ontmoeten op dit prachtige evenement. online tickets verkoop of verkoop bij de entree alles is mogelijk om uw kaartje te kopen. Dit evenement draait op 125 vrijwilligers en zonder deze grote groep en de sponsoren zou de Veluwade niet mogelijk zijn.

www.veluwade.nl

Bart Jansen Makelaars
Therapeutisch Centrum de Berekuyl
Bronkhorst Wonen
Beddenspecialist den Herder
Eszet Electro Harderwijk B.V.
Gert van Lunteren Assurantien B.V.
Installatiebedrijf Hop
iQOUNT
Klaassen Bedrijfstextiel
Kok Experience
Overhoff Telecom & ICT
Sportcafé de Rumels