Veluwse Bokkentocht 2019, kaarten zijn te koop vanaf 15 september!

Op zondag 13 oktober is het weer tijd voor de Herfst Editie van de Veluwse Bokkentocht.

Wat is de Veluwse Bokkentocht eigenlijk?

De Veluwse Bokkentocht is fietstocht over de Veluwe van zo’n 30 á 35 km. De fietstocht gaat door de Veluwse bossen, over het platteland en langs verschillende gezellige cafés/restaurants. In elk bedrijf wordt er een bockbier getapt en op vertoon van je Bokkentochtkaart krijg je een heerlijk hapje van het huis. De consumpties betaal je zelf. Bij elk café ontvang je een stempel en een volle kaart is een Veluwse Bokkenkruisje waard.

Tijdens deze herfst editie zijn er maar liefst TWEE ROUTES waar je uit kan kiezen! Beide routes gaan door Ermelo, Garderen en Putten.

Deze mooie fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken.

Kaarten voor de Veluwse Bokkentocht zijn vanaf zondag 15 september vanaf 16.00 uur voor € 10,00 te koop bij Café de Hazeburg in Ermelo en café de Bosrand in Putten.

Hiervoor krijg je een routebeschrijving met stempelkaart, een lekker hapje in ieder café bij de eerste consumptie en het Veluwse Bokkenkruisje (bij 8 stempels).

Start is bij elk deelnemend café op zondag 13 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur.