Veluwse Innovatieprijs zoekt kandidaten

De Veluwse Innovatieprijs (VIP) viert dit jaar een lustrum. Ook in 2020 zoekt het Innovatiehuis Noord-Veluwe het meest vernieuwende bedrijf in de regio.

Is jouw bedrijf toonaangevend op het gebied van innovatie en duurzaamheid? Meld je dan uiterlijk 14 oktober aan als kandidaat. En misschien sta jij op woensdag 25 november wel met de felbegeerde award in handen.

Teken van veerkracht
Natuurlijk heeft de coronatijd ook gevolgen voor de Noord-Veluwe. Veel ondernemers merken dat nog iedere dag. En toch komen ze nog steeds met prachtige innovatieve ideeën. Want juist in deze tijden is innovatie een sleutel naar succes. De wereld verandert en dus ontstaan er kansen. De manier waarop Noord-Veluwse ondernemers die kansen pakken, laat zien hoe veerkrachtig onze regio is. Juist daarom staan we hier in november bij stil.

Springplank naar meer
Behalve een mooie eer, is de Veluwse Innovatieprijs de afgelopen jaren ook een springplank naar meer gebleken. Zo won Leadax uit Wapenveld in 2018 de VIP en later ook ING Circulair Ondernemen prijs. Gerrit Miedema van Dr. Ten, de winnaar van de Innovatieprijs in 2019, zegt hierover: “We hebben er veel media-aandacht, interessante contacten en een subsidie aan overgehouden. Ik raad het andere ondernemers zeker aan om mee te doen. Het is hartstikke leuk!”

Ook kans maken op de VIP?
Ben of ken jij een bedrijf dat vooroploopt met (duurzame) innovaties? Meld je dan uiterlijk 14 oktober 2020 aan via www.innovatiehuisnoordveluwe.nl.

Uitreiking in een ander jasje
Net als afgelopen jaren organiseren we een feestelijke uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. Dit jaar doen we dat anders dan de vorige jaren. Op 25 november bieden we een vernieuwend programma, dat deels op locatie en deels via livestream gevolgd kan worden.

Afsluiting van de Week van de Innovatie
De uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs is de afsluiting van de Week van de Innovatie. Een week waarin we stilstaan bij de innovatiekracht van de Noord-Veluwe. Tijdens de Week van de Innovatie organiseren we diverse (coronaproof)evenementen in het thema innovatie en duurzaamheid. Dit jaar staan onder meer een bezoek aan de Veiligheidsacademie van Landstede en een HR-Kennisdag door Veluwe Portaal op het programma.