Veluwse NERO Trailrun nagenoeg VOL!

Nog 8 weken te gaan en nu ziet het er 7 september weer veelbelovend uit bij de Veluwse NERO Trailrun. Net als voorgaande jaren hebben deelnemers zich uit het hele land zich op onderdelen al ingeschreven. Ook mogen we dit jaar deelnemers verwelkomen uit 7 omringende landen in Ermelo.

Outdoor Traildorp als startlokatie

In tegenstelling tot het afgelopen jaar starten en finishen we nu vanuit een nieuw op te bouwen Traildorp in het bos tegen de Ermelosche Heide. Na de start gaan de deelnemers 3 km langs de Ermelosche Heide, komen weer richting het Traildorp om alvorens over 'single tracks', van de in bloei staande Ermelosche Heide, naar het Speulder- en Sprielderbos gaan.
 
Duurzaamheid
Bijzonder blij zijn we met de inzet van Defensie als nieuwe partner op het evenement. Zo zullen er koepeltenten komen voor kleedaccommodatie, kunnen we een douche in het Traildorp bouwen (wel koud water voor de 'echte' bikkels) en rijden de pendelbussen nu over het Defensieterrein naar en van het Traildorp. Daar er weinig Parkeerplek in het bos is raden we Trailers aan zoveel mogelijk gebruik te maken van de gratis pendelbussen. Deze rijden 7 sept. vanaf 09:00 - 18:00 uur om de 15min. van NS-Ermelo (voldoende parkeergelegenheid) naar het Traildorp (4,5km) en stoppen op 50m afstand van het Traildorp.
 
Allerlaatste mogelijkheid om nog in te schrijven
Op verschillende afstanden is momenteel al niet meer in te schrijven. Voor de TrailRun (95% vol) 10km, 21km en 30km en de TrailWalk (85% vol) 10km en 15km zijn er nog 'enkele' startbewijzen te vergeven. De Jeugd- en G-Trail blijven wel open voor inschrijven.
 
‘Een TrailRun met beleving in het heden door een historisch wonderlijk natuurgebied met magie naar het verleden’