Veluwse NERO Trailrun weer veelbelovend!

Het ziet er zaterdag 3 september weer veelbelovend uit bij de Veluwse NERO Trailrun. Net als voorgaande jaren hebben deelnemers zich uit het hele land zich op een onderdeel ingeschreven.

Van Maastricht tot Stadskanaal en van de Wadden Eilanden tot de Zeeuwse Eilanden komen deelnemers naar de mooie achtertuin van Ermelo om te genieten van hun sport op de Veluwe

Nieuwe startlokatie
Na jaren, met de Veluwse Trailrun onderdak te hebben gehad bij de Schaapskooi Ermelo, zijn ze voor dit jaar uitgeweken naar een nieuwe lokatie. Zo starten/finishen ze nu vanuit een nieuw op te bouwen outdoor Traildorp achter de Kazerne van Defensie aan de Leuvenumseweg midden in het bos tegen de Ermelosche Heide.
 
Duurzaamheid
Ze proberen net als voorgaande jaren ook weer in een zo’n duurzaam mogelijk evenement te investeren. Zo stimuleren ze bijvoorbeeld om het parkeren, nabij start/finish, zoveel mogelijk te beperken. De reden voor duurzaamheid is bijvoorbeeld dat de Veluwe momenteel flink onder de ‘stikstofuitstoot’ lijdt. Willen we van de natuur en onze sport blijven genieten dan proberen ze als organisatie daar ons steentje in bij te dragen! Zo hebben ze voldoende evenement-busssen vanaf NS-Ermelo naar het Traildorp ingezet en stimuleren ze net als voorgaande jaren deelnemers/bezoekers om met het openbaar vervoer te komen.
 
Laatste mogelijkheid inschrijven

Er kunnen nog enkele deelnemers voor de 13, 21 of 30 km TrailRun of de 13km TrailWalk inschrijven. Dat kan alleen tot zondag 22 aug de komende week via: www.veluwsetrailrun.nl. Daarna sluit de inschrijving. Op de dag zelf is inschrijven niet mogelijk.
 
‘Een TrailRun met beleving in het heden door een historisch wonderlijk natuurgebied met magie naar het verleden’

Veluwse NERO Trailrun