Verbouwen of verhuizen?

Midden Nederland Makelaars organiseert dit jaar, op donderdagavond 14 maart, voor het tweede jaar op rij de Woontrenddag. Vorig jaar trok de Woontrenddag, met als thema nieuwbouw, ruim tweehonderd bezoekers. Dit jaar verwacht MNM dat aantal met het thema ‘verbouwen of verhuizen’ minstens te evenaren.

Een vraag die veel mensen zichzelf stellen in deze tijd, verbouwen of verhuizen? Verhuizen is best lastig met de huizenmarkt van nu. Huizen zijn schaars. Het verbouwen van het huis waar men in woont, zodat het weer volop aan alle wensen voldoet, is een andere optie. Zeker nu men ook graag wil verduurzamen. Wij willen mensen graag laten zien wat er allemaal mogelijk is, vaak meer dan zij in eerste instantie denken”, zegt Marjon Kok van Midden Nederland Makelaars.

Samen met Univé Verzekeringen, Inbetween, Natuurtalent, Midden Nederland Hypotheken, Douchezaak, Keukeneiland en Cobalt Energieoplossingen wil Midden Nederland Makelaars op donderdagavond 14 maart (van 17.00 uur tot 20.00) middels een inloopavond alle toekomstige- en huidige huiseigenaren de kans geven inspiratie op te doen. “Zo is er inspiratie op te doen in interieurdesign, keukens en badkamers. Natuurtalent laat graag zien wat de trends zijn in tuinverbouwingen, Cobalt Energieoplossingen richt zich op verduurzaming en Midden Nederland Hypotheken laat middels een quickscan zien wat eventuele kopers kunnen lenen.”

Voor de eerste honderd bezoekers staat er een goodybag klaar. “Ook is er met een prijsvraag op de avond zelf een handgetekende poster van ByDiane te winnen”, aldus Marjon.

Aanmelden kan via harderwijk@mnm.nl of telefonisch via 0341-411541. De toegang is vrij. De avond wordt gehouden in het kantoor van Midden Nederland Makelaars aan de Verkeersweg 77 in Harderwijk.

Woontrendag 2019 Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars

Adresgegevens

Raadhuisplein 1
3851 NT Ermelo

Telefoon

T. 0341-553773

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info