Verruiming sportmogelijkheden Ermelo

Vanaf 1 juli a.s. mag Interactie Sportbedrijf Ermelo ook haar zalen weer openstellen en zijn er diverse verruimingen met betrekking tot gezamenlijk sporten. Niet dat Interactie stil heeft gezeten sinds de intelligente lockdown, integendeel.
 

In tijden van Corona was en is het voor verenigingen, sportaanbieders instellingen en basisscholen lastig om sport – en bewegingsmogelijkheden aan te bieden.

Daar wilde Interactie iets aan doen. Hierdoor ontstond de vraag; hoe kunnen we inwoners faciliteren om toch te bewegen en sporten.
 
De afgelopen maanden leek de ligweide van Sportcentrum Calluna de voorloper van het Vitaal Sportpark, het sportieve hart van Ermelo. Interactie stelde haar sport – en spelfaciliteiten beschikbaar zodat mensen met verschillende achtergronden, interesses en leeftijden in verenigingsverband of individueel konden sporten en bewegen. Hiermee maakt Interactie het voor alle inwoners van Ermelo leuker en makkelijker om een actieve en gezonde leefstijl te omarmen.

“Fijn dat het mogelijk was om in overleg gebruik te maken van het beachveld op het terrein. Snel geregeld, heerlijk om weer te kunnen volleyballen!” - Marloes van Volleybalvereniging Pauwervoll -

De ligweide aan de Herderweg 51 in Ermelo, wordt al langere tijd ingezet voor buitengymlessen van onze vakleerkrachten, freerunning activiteiten, beachvolleybal, gym, dans, drumble dance, buitenspeelmiddagen en nog veel meer. Interactie brengt Ermelo in beweging!
 
Meer informatie over de sport- en spelactiviteiten of de verhuur van sportzalen en vergaderruimtes vind je op de website: www.interactie-ermelo.nl. Vragen kun je stellen via: [email protected] of 0341 412277