Vier de Herfst in Museum Het Pakhuis Ermelo

Vier de herfst in Museum Het Pakhuis! In het leukste beleefmuseum van de Veluwe is altijd wat te doen. 

Deze herfstvakantie zijn er activiteiten speciaal voor peuters en kleuters, maar ook voor oudere kinderen en het hele gezin staat er van alles op het programma.

Graaf naar het verleden in de bottenbak, bouw een triomfboog zoals de Romeinen deden en sta oog in oog met échte wolven. Neem je (groot)ouders mee en maak er een onvergetelijk bezoek van. 

Niet bang voor de wolf
Speciaal voor kinderen tot zeven jaar zijn er deze herfstvakantie twee bijzondere activiteiten: de kleuterrondeleiding op zaterdag 19 oktober en 'Sprookjeswolf' op dinsdag 22 oktober. Verkleed je als Roodkapje of de jager, gebruik je zintuigen en sluip als een wolf door het museum. In sprookjes zijn wolven soms een beetje eng, gelukkig doen deze wolven niets en kan je ze rustig bekijken. 

Programma

Zaterdag 19 oktober van 11.00 tot 12.00 uur – Kleuterrondleiding WOLF
Wie het wil kan na de rondleiding in het museum dierensporen zoeken in het bos! Meer informatie via: www.schapedrift.nl/evenementen-kalender/

Dinsdag 22 oktober om 10.30 uur – Sprookjeswolf
Maak kennis met Wolfje, hij wil graag sprookjeswolf worden net als papa en opa. Maar hij is vegetariër.. Hoe moet dat nu? Speciaal programma voor kinderen tot ongeveer 7 jaar.

Woensdag 23 oktober om 14.00 uur - Een roedel Romeinen
Een spel voor het hele gezin waarbij je van alles te weten komt over wolven en Romeinen.

Donderdag 24 oktober om 14.00 uur – Wolvenbingo
Een bijzondere bingo waarin je van alles leert over de wolf. Win speciale museumprijzen. In plaats van Bingo! roep je Awoooeee!!

Zaterdag 26 oktober -  Wie is de Wolf?
Ga zelf op onderzoek uit en kom van alles te weten over wolven. De speurtocht is de gehele dag verkrijgbaar en geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

Kijk op www.hetpakhuisermelo.nl/programma, volg Museum Het Pakhuis via Facebook of bel 0341 760777 voor meer informatie.