Vitaliteitscoach Bergen en Dalen geeft dit hoogseizoen Slowrun Clinics

Op 1 maart jl opende Brigitte van Bergen en Dalen haar vitaliteitscoachpraktijk en twee weken later startte zij haar eerste 10-weekse Slowruntrainingen. Daarna kwamen er nog twee 5-weekse groepen. Inmiddels zijn alle groepen afgerond en de reacties zijn lovend!

In de periode van 11 juli tot en met 19 augustus geeft Brigitte Slowrun Clinics

Dat zijn kennismakingslessen van 1,5 uur voor de gasten van Bungalowparken en Campings rondom het gebied de Drie, Garderen en Putten. Deze week brengt Brigitte de flyers bij de betreffende parken en campings langs.

In die Clinic van 1,5 uur wordt kennis gemaakt met de Slowrun en Powerwalking techniek, en het gedachtengoed van Slowrun uitgelegd. Ook leest Brigitte inspirerende gedichten voor en doen wij een bodyscan of een andere ontspanningsoefening. Mochten de camping- of bungalowparkgasten de Clinic waarderen, dan worden zij doorverwezen naar een Slowruntrainer in de buurt van hun woonplaats.

De gasten kunnen de Slowrunsessies vanaf hun park of Camping starten, Brigitte neemt hen mee naar de mooiste plekjes rondom hun verblijf. Zij heeft al heel wat kilometers gelopen in dit gebied, dus weet die plekjes te vinden.

De kosten voor de clinic zijn voor 1-2 personen E 35,=. Voor 3 of meer E 25,= De leeftijdsrange van mensen die mee kunnen doen varieert vanaf 7a 8 jaar tot ver in de zestig. De clinic is dus ook uitermate geschikt voor mensen die met familie of vrienden hebben geboekt.
 
Sportschoenen zijn fijn, maar verder kan de training in elke kleding, zolang het maar lekker zit. Het niveau van de aanmelders is het uitgangspunt en de clinic zal daarop worden aangepast.
 
Mensen kunnen via https://bergenendalen.nl/slowrun-trainingen/ de clinic boeken en afrekenen. Daar lezen zij ook meteen meer informatie over Slowrun. Zij ontvangen dan een bevestiging in de mail.
 
Op Zaterdag 16 juli om 09.00 uur start vanaf de Parkeerplaats bij de Schaapskooi in Ermelo ook nog een 5-weekse Slowruntraining, voor inwoners van Ermelo, Putten Garderen en Uddel die niet op vakantie gaan. Deze training kost E 85,=. Boek en betaal je de training voor 15 juni a.s., dan krijg je het leuke loopshirt van de foto met 50% korting voor E 12,50. (verkrijgbaar in maten M tm XXL)
 
Ook deze training kan geboekt en afgerekend worden via https://bergenendalen.nl/slowrun-trainingen/. Vermeldt daar dan even de startdatum 16 juli bij.

Slowrun t shirt
Lees ook:
Vitaliteitscoach Brigitte: ,,Slowrun in natuur brengt rust en geluksgevoel’’