VVV Ermelo organiseerde een geslaagde Kennismakingsdag

Onlangs organiseerde VVV Ermelo een Kennismakingsdag voor  alle medewerkers, vrijwilligers en stagiaires werkzaam is in het toerisme.  De medewerkers konden kennis maken met diverse toeristisch-recreatieve mogelijkheden in de gemeente Ermelo om zo hun gasten nog beter te kunnen informeren. 

De ochtend begon bij De Kanovijver. Hier werd iedereen welkom geheten en vertelde Ron IJdo over het mooie bedrijf dat volledig draait met vrijwilligers.

Voor een aantrekkelijke prijs kun je bij de kanovijver heerlijk recreëren. Er is natuurlijk de kanovijver, maar er zijn ook talloze speeltoestellen en een klein zwembad.

Daarna werd er doorgereden naar Burg Bieren, waar men informatie kreeg over de ambachtelijke wijze waarop de brouwerij nog zelf zijn bier brouwt en de biertunnel waarmee het bier rechtstreeks en gekoeld, van de winkel naar het café wordt gebracht.

Bij het vernieuwde bezoekerscentrum van de Schaapskooi werd middels een quiz de kennis  over Ermelo getest en werd er informatie over de vele bezienswaardigheden en activiteiten uitgewisseld. Ook werd er kort iets verteld ontbrak over gastvrijheid. Geef iedere gast persoonlijke aandacht was daarin de boodschap. Iets wat iedereen weet, maar blijf je ervan bewust.

Bij restaurant ’t Jagersnest werd een heerlijke lunch verzorgd, een pannenkoeken tapas stond op het menu, een leuke manier om meerdere smaken te proeven. Aan alle deelnemers werd aan het einde een goodiebag uitgedeeld met leuke acties van een aantal ondernemers.
Als afsluiter kreeg iedereen de mogelijkheid om te gaan klimmen in het Klimbos van Ermelo.

Dit is één van de initiatieven die door VVV Ermelo wordt ondernomen om medewerkers van toeristisch recreatieve bedrijven voor te lichten, zodat gasten nog beter geïnformeerd worden.  
 

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info