VVV Ermelo organiseerde twee geslaagde Kennismakingsochtenden

Onlangs organiseerde VVV Ermelo Buitenleven een tweetal Kennismakingsochtenden voor  alle medewerkers, vrijwilligers en stagiaires die werkzaam zijn in het toerisme.

De medewerkers konden kennis maken met diverse toeristisch-recreatieve mogelijkheden in de gemeente Ermelo om zo hun gasten nog beter te kunnen informeren

De ochtend begon bij golfbaan The Links Valley. Hier werd iedereen welkom geheten en werd er een filmpje getoond van een aantal ondernemers die kort over hun bedrijf in Ermelo vertelden. Daarna nam Rianet van der Ven van The Links Valley het over om ons de enige reversible golfbaan van Nederland te laten zien. Wist u dat u bij de mooie Brasserie ook gewoon terecht kunt voor een kopje koffie met appelgebak, een lunch of een diner zonder dat u gaat golfen? Er is een schitterend terras met prachtig uitzicht.
 
Daarna reden we door naar Landgoed Staverden. Vanaf de grote parkeerplaats aan de Uddelermeerweg zijn we gestart met een klein stukje van het klompenpad ‘Het Speuldepad’. Simone Kiezebrink, mede initiatiefneemster nam ons een stukje mee over dit prachtige pad wat onder andere langs de beek en door de tuinen van kasteel Staverden loopt.

Bij brouwerij de Uddelaer hebben we op het terras genoten van een pauze in het zonnetje en heeft de eigenaar Jacques Brinkman een uitleg gegeven over de brouwerij en vertelde hij ons over zijn nieuw gebrouwen biertje het Peptan Sportbier.
 
Vervolgens werden we welkom geheten op het terras van Brasserie Staverden, waar niemand minder dan Xander de Buisonjé ons een drankje kwam uitserveren. Katherine Haklander-Timmers van Brasserie Staverden vertelde over de mogelijkheden bij de Brasserie en de evenementen die er in de komende periode aankomen. Aansluitend namen de vrijwilligers van het Geldersch Landschap ons in groepen mee over Landgoed Staverden en vertelden ons over de geschiedenis, de witte pauwen, het bezoekerscentrum en de activiteiten die mogelijk zijn op het Landgoed.
 
Aan alle deelnemers werd aan het einde een goodiebag uitgedeeld met leuke acties van een aantal ondernemers.

Dit is één van de initiatieven die door VVV Ermelo wordt ondernomen om medewerkers van toeristisch recreatieve bedrijven voor te lichten, zodat gasten nog beter geïnformeerd worden.  

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info