Wandelen in het Elspeterbos

De afdeling Noordwest Veluwe van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging organiseert een wandeling met oog voor de natuur in het Eslpeterbos op 14 september 2022. Ze maken een afwisselende Veluwse bos- en heidewandeling aan de oostkant van Elspeet.

De tocht gaat door de glooiende bossen van het Elspeter bos, van de Elspeter Struiken en door de bossen van Kroondomein Het Loo. Hier midden op de Veluwe vinden wij nog echte stilte 

Samen met ervaren wandelaar Emke van Hemert kun je wandelen op elke 2e woensdagochtend van de maand. We vertrekken iedere keer van een andere startlocatie. De afstand is 10-12 km en we zijn rond 13.00 uur weer terug.  We wandelen hoofdzakelijk over onverharde paden. Natuurlijk staan ze onderweg stil bij bijzondere waarnemingen, maar het accent ligt toch op het wandelen.

Kosten: gratis voor KNNV-leden. Voor niet-KNNV-leden zijn de eerste twee keer gratis, maar we verwachten wel dat je daarna lid wordt van de KNNV voor € 31,25 per jaar. Zelf meenemen: consumpties en drinken, goede wandelschoenen en (regen-)kleding.

Informatie bij Emke en Martin van Hemert, [email protected] , Telefoon  06-44140532.
Als er op het laatste moment iets tussenkomt, wordt dat gemeld op in het gastenboek op de website van de KNNV afdeling Noordwest Veluwe.
www.knnv.nl/noordwestveluwe

Eurpese Moeflon foto J.W. Jonker
(Europese moeflon - foto J.W. Jonker)