Wat beweegt jou in de voorjaarsvakantie!

In de voorjaarsvakantie organiseert Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V drie verschillende activiteiten voor kinderen en jongeren. De digitale wereld is een steeds groter onderdeel van ons leven. 

Hierdoor zijn we vergeten hoe leuk het is om elkaar live te ontmoeten, contact te maken en samen plezier te beleven aan sport, spel- en beweegactiviteiten

Zodoende brengt Interactie de online wereld naar Sportcentrum Calluna op 2 en 3 maart.  

Buurtsportfestijn voor kinderen
Op 2 maart is het Buurtsportfestijn Battle Royale. Dit is voor kinderen tussen de 6 - 12 jaar. Dit Buurtsportfestijn is geïnspireerd op Fortnite (een zeer populair online survivalspel). De kinderen moeten tegen elkaar strijden door middel van Archery Tag of Lasergamen. Er zijn nog maar een paar plekken vrij dus als je mee wilt doen moet je er snel bij zijn.

Extra aandacht voor de jonge mantelzorgers
In samenwerking met Welzijn Ermelo is er tijdens het Buurtsportfestijn op 2 maart speciaal een blok ingericht voor de jonge mantelzorgers van Ermelo. Dit zijn kinderen die zorgen voor iemand met bijvoorbeeld een ziekte, beperking, psychische aandoening of verslaving. Deze jonge mantelzorgers tussen de 6 - 12 jaar kunnen zich aanmelden voor het buurtsportfestijn via [email protected]

Buurtsportfestijn voor jongeren
Op 3 maart is er als klap op de vuurpijl ook een Buurtsportfestijn speciaal voor jongeren tussen de 12 - 18 jaar, maar zij moeten een veel pittigere battle voeren. Om dit online survivalspel, offline goed te spelen is behendigheid, strategie, samenwerking en een goede conditie nodig. Heb jij dat in je? Laat dat dan maar zien.

Discozwemmen t/m 12 jaar
Alsof dat nog niet voldoende is er op vrijdag 4 maart discozwemmen. Ben je gek op muziek, zwemmen en swingen, schrijf je dan nu in. De lichten gaan uit en discolampen gaan aan. Vraag ter plekke een verzoeknummer aan zodat je uit je dak kunt gaan op jouw favoriete muziek. Je moet wel minimaal in het bezit zijn van een A-zwemdiploma. Bij de prijs inbegrepen zit een drankje of ijsje, dat je wordt aangeboden door sportcafé Calluna. Sorry ouders, maar het discozwemmen is echt alleen voor de kinderen. Will je wel met je kind(eren) zwemmen dan is er in de voorjaarsvakantie vaker de gelegenheid voor recreatief te zwemmen. 

Meer over het Buurtsportfestijn en het discozwemmen of wil je je direct aanmelden? Ga snel naar https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen. Heb je vragen neem dan telefonisch contact op via (0341) 41 22 77. 

Lasergamen foto Interactie Sportbedrijf Ermelo
(Stockfoto)