Waving Manners slotact Free Ermelo Festival

Op zaterdag 13 april 2019, rond de bevrijdingsdatum van Ermelo, wordt het Raadhuisplein met 2 podia het centrale plein van de festiviteiten. 

Om 13.45 uur zal dhr. Jan Urbach als voorzitter van de Oranjevereniging van Ermelo, het Free Ermelo Festival openen. Om 14.00 uur zal Crescendo dan beginnen met de optredens die zullen duren tot uiterlijk 23.30 uur. 

Slotact is zaterdag niet NWDTZ; de drummer heeft zijn enkel gebroken. Waving Manners is bereid gevonden het festival dit jaar op een knallende wijze te besluiten.

Diverse groepen zullen zich laten zien en horen op de podia op dit plein. Het festival is een initiatief van de Oranjevereniging en wordt mede georganiseerd door verenigingen uit het dorp. De insteek is een afwisselend cultureel programma dat alle leeftijdsgroepen aanspreekt. Zo zullen verschillende koren, orkesten en bands een optreden geven. Het programma moet, nu voor de tweede keer, het centrum laten bruisen.

Het festival is vrij toegankelijk voor iedereen; de vrijheid vieren we immers samen. Alle overige informatie, evenals het volledige programma, is te vinden op de website Free-Ermelo.nl. Volg ook de Facebookpagina om van alles op de hoogte te blijven. 

Steun ook uw Oranjevereniging: www.oranjeverenigingermelo.nl 

Meer informatie: free-ermelo.nl