We zitten te veel en dat is ongezond

Onder begeleiding van een buurtsportcoach start Interactie Sportbedrijf Ermelo vanaf 5 november om 12:00 uur iedere donderdag het Interactie(f) moment.

"We maken de eerste paar keer een lekkere wandeling van maximaal een uur. Later kan dit ook een fietstocht worden", laat Interactie Sportbedrijf weten.

Je kunt meedoen op je eigen tempo. Vertrek is vanaf de parkeerplaats van Sportcentrum Calluna.
 
Alle inwoners van Ermelo zijn van harte welkom om gratis mee te doen. Het is een laagdrempelige manier om op een veilige afstand lekker in de buitenlucht te bewegen en je hoofd even leeg te maken. Interactie wil inwoners een handje helpen als het gaat om het streven naar een gezonde leefstijl.
 
“We zitten te veel en bewegen te weinig. Veel mensen beseffen niet hoeveel invloed dit heeft op de fysieke en mentale gezondheid. We zitten de hele dag; in de auto, achter ons bureau, zelfs tijdens de lunch en ’s avonds ploffen we weer op de bank. Bewegen kan altijd en overal, ook als je een lichamelijke beperking hebt. Door de Coronamaatregelen zitten we misschien nog meer dan voorheen. Elke dag wat meer bewegen geeft al gezondheidswinst en wat is er mooier dan actief bezig te zijn lekker in de natuur”, aldus Marjo de Groot Manager Sport bij Interactie Sportbedrijf Ermelo.
 
"Wij roepen daarom iedereen in Ermelo op: Doe die computer uit, neem afstand van je telefoon, en kom van die bank af. Trek je schoenen aan en kom samen in beweging met Interactie".

Ga voor meer informatie over het wekelijks Interactie(f) moment naar www.interactie-ermelo.nl/evenementen. Wil je je aanmelden of heb je vragen stuur dan een mailtje buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl