Wedstrijdverslag Dindoa 1 - die Haghe 1

De uitwedstrijd was al een wedstrijd vol met kleine incidenten en zelfs een opstootje na de wedstrijd. Met die verwachtingen ging Dindoa de wedstrijd in en het bleek dat dei Haghe net een stukje feller en agressiever speelde en daardoor meer balbezit veroverde.

Voor het publiek was het niet de mooiste wedstrijd om te zien. De scheidsrechter had het zwaar en had ook moeite om heel consequent te fluiten.

Hij kreeg enorm veel commentaar van de bank van die Haghe maar deed daar gelukkig niets mee. Zeker had de scheids wel een aantal gele kaarten kunnen geven aan die Haghe spelers met name de tegenstanders van Tom van den Berg want er werd alles aan gedaan om hem uit de wedstrijd te halen. Er werden bewuste overtredingen op Tom gemaakt waardoor hij regelmatig tegen de vlakte ging. Helaas door dit verlies is Dindoa de koppositie kwijt. Had het gewonnen, dan had het nu samen met KVA uit Amstelveen bovenaan gestaan.

Dindoa 2 speelde een zeer goede wedstrijd tegen die Haghe 2 en won met ruime cijfers en staat nog steeds bovenaan in de reserve eerste klasse.

Saskia Lieman neemt de strafworp
(Saskia Lieman neemt de strafworp. Fotograaf Jenny Ringalda