Wethouder Klappe verzorgt de aftrap van de Nationale Sportweek op grote hoogte

De opening van de Nationale Sportweek is vandaag door Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. georganiseerd. Wethouder (sport) de heer Klappe deed de aftrap op ludieke wijze. 

Plezier in bewegen en inwoners kennis laten maken met allerlei vormen van bewegen is het doel van de Nationale Sportweek

Bewegen maakt je gelukkig en brengt mensen samen. Tijdens deze week zetten diverse sportaanbieder en verengingen hun deuren open voor alle inwoners. 

Tijdens de opening strijden kinderen uit groep 7 van Basisschool Beatrix, De Klokbeker en De Bernardschool tegen elkaar in een battle "Te land, ter zee en in de lucht'

Dit deden ze door een potje bubbelvoetbal te spelen op het land, frisdrankkratjes stapelen en zo om hoog te klimmen in de hoogte en een zwemparcours in het zwembad af te leggen.
 
Wethouder (sport) de heer Klappe deed de aftrap. Hij liet zien dat hij een echte waaghals is. Hij stapelden maar liefst 8 frisdrankkratjes en klom één voor één omhoog. Daarna gaf hij het stokje over aan de enthousiaste leerlingen. Kinderen van de Beatrixschool overtroffen de wethouder met 14 kratjes. Juf Saskia en de leerlingen van de Beatrixschool zijn de grote winnaar van alle drie de onderdelen. Gefeliciteerd!
 
‘Het enthousiasme van de kinderen is aanstekelijk. Wat zo leuk is, is dat in die frisdrankkratjes meestal ongezonde dingen zitten. Nu worden ze ingezet voor een beweegactiviteit'. - Wethouder (sport) de heer Klappe - 
 
22 september organiseert Interactie met meerdere sportaanbieders een leuke gratis sportmiddag voor jongeren van 6 - 14 jaar. Je meedoen met diverse sporten verdeeld over drie locaties. Je kan meedoen met rolstoelbasketbal, lasergamen, bubbelvoetbal, american footbal, korfbal, teakwando en swimkids. 

Kom jij ook? Meld je aan via https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen/sportmiddag/

Wethouder Klappe Ermelo
Bubbelvoetbal
Kratjes stapelen
Kratjes stapelen
Kratjes stapelen