Wijnand Stomp met ‘Een IJsbeer in de Tropen’ 4+

Een kleine ijsbeer drijft op een ijsschots weg uit zijn witte poolwereld. Hij komt in een land waar alles groen is. Hij ziet er planten en bloemen en ontmoet vreemde dieren. 

Wat een avontuur! Toch wil hij graag weer terug naar huis. Zijn nieuwe vriend Hippo het nijlpaard weet daar wel iets op… Een zonnig ijsberen-verhaal.

Kids Comedian Wijnand Stomp, een van de beste theatrale vertellers die Nederland rijk is, wekt elk verhaal op unieke interactieve wijze tot leven. Dit keer is hij in het prentenboek ‘IJsbeer in de Tropen’ van de schrijver Hans de Beer gedoken. Met zijn levensgrote kamishibai, een ‘Japanse’ vertelkast, tovert Stomp de wonderschone prenten tevoorschijn en dompelt hij zijn publiek onder in de wonderlijke avonturen van ‘Lars het IJsbeertje’. Een prachtige interactieve beeldvertelling van Wijnand Stomp voor iedereen vanaf 2 tot 102 jaar. Wat is er mooier dan in de herfstvakantie met de hele familie naar het theater te gaan.
www.wijnandstomp.nl
 
Woensdag 23 oktober 2019, De Dialoog in Ermelo
Aanvang 15.00 uur
Toegangsprijs € 8,50
 
Kaartverkoop iedere dinsdag van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl