Wintergames Ermelo met sprongen vooruit

Op zaterdag 27 februari organiseert Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. voor de derde en laatste keer de Wintergames.

Dankzij de voorgaande edities kwamen zo’n 100 jongeren actief in beweging, konden ze hun zinnen verzetten en hebben ze een leuke tijd gehad met leeftijdsgenootjes. Deze laatste editie wordt nog eens ‘dunnetjes’ over gedaan met een vet programma

Omdat jongeren t/m 17 jaar nog steeds bij elkaar mogen komen om buiten te sporten, hebben de buurtsportcoaches wederom een sportief programma uitgewerkt. Kinderen en jongeren uit Ermelo mogen hier volledig gratis aan deelnemen.

Op zaterdag 27 februari start vanaf 09:00 uur er ieder uur een nieuwe ronde op de pumptrackbaan voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Dit is natuurlijk onder leiding van professionele instructeurs. De locatie van de mobiele pumptrackbaan is bij voetbalclub EFC’58 aan de Oude Telgterweg 205 in Ermelo.

Voor jongeren van 11 t/m 17 jaar is er een ander programma.
Zij kunnen vanaf 14:00 uur deelnemen aan de pumptrackbaan. Er is ook nog een ander programma onderdeel. Om precies 14:00 uur vertrekken er twee groepen voor een uitdagende mountainbike tocht onder leiding van De Veluwse Wieler Vereniging. Er is een beginnersgroep waarbij je een tocht maakt van ongeveer 20 kilometer. En er is een gevorderde groep, waarbij je een tocht maakt van 30 kilometer. De mountainbikers vertrekken vanaf voetbalclub DVS ’33 Ermelo aan Zuid, Sportlaan 27.

Voor zowel de pumptrackbaan als voor de mountainbikers geldt dat Interactie Sportbedrijf voor materiaal kan zorgen. Zo kan écht iedereen meedoen aan de Wintergames.

Wil jij zeker zijn van een plekje, meld je dan nu aan via https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen/wintergames-ermelo/ 

Interactie Sportbedrijf houdt zich te allen tijde aan de dan geldende RIVM maatregelen. Hierdoor kunnen ouders niet aanwezig zijn bij de Wintergames.

Pumptrack Foto Boost pumptracks

(Foto Boost pumptracks)