Zoek jij het ook hoger op in Ermelo?

Het hele jaar door worden diverse initiatieven georganiseerd om stil te staan bij 50 jaar Ermelo zelfstandig. Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. doet dat door op zaterdag 9 juli tussen 10:00 - 15:00 uur sportieve activiteiten in het dorp te organiseren.

Interactie nodigt inwoners uit om deel te nemen aan deze avontuurlijke activiteiten 

Verspreid over vijf locaties staan er op zaterdag 9 juli vijf verschillende klimactiviteiten in het dorp klaar. Bij iedere onderdeel kun je 10 punten winnen, met als doel 5 x 10 punten binnen te behalen. Hiermee overtref je niet alleen jezelf, je maakt ook kans op een goed gevulde goody bag.

Klimactiviteiten
Op de Veldwijkerweg is er een meterslange tokkelbaan. Aan de voorzijde van Sportcentrum Calluna bouw je met frisdrankkratjes een zo hoog mogelijke toren terwijl je er zelf op staat. Aan het Molenaarsplein klim je de 8 meter hoge klimwiek in. Aan de achterzijde van Sportcentrum Calluna wordt je uitgedaagd om zo snel mogelijk via de aluminiumladder omhoog te klimmen. Bij het Raadhuisplein leer je een van oorsprong Amerikaanse reddingstechniek om in touwen te klimmen. 

Zo doe je mee
Meld je aan via de website van Interactie. Kies voor de ronde van 10:00 - 12:00 uur of voor de ronde van 13:00 - 15:00 uur. Deelname is gratis. Het is aan jou in welke volgorde je de verschillende klimactiviteiten doet. Je hoeft ze niet allemaal te doen. Houd er wel rekening mee dat je alleen met een volle stempelkaart kans maakt op de goody bag.

Meer informatie en aanmelden https://www.interactie-ermelo.nl/agenda/50-jaar-ermelo-sport-en-speldag/