Zomer in Ermelo

De zomervakantie is van start gegaan in Ermelo. Veel mensen blijven thuis in eigen land. Wat doe je dan met (jonge) kinderen die boordevol energie zitten en iedere dag vragen ‘wat gaan we doen vandaag’?

Daar hebben Interactie Sportbedrijf B.V., Welzijn Ermelo, volleybalvereniging Pauwervoll, Centrum voor Jeugd en Gezin, zwemvereniging ZEW en de bibliotheek iets op gevonden. Namelijk; Zomer in.

Vanaf 22 juli tot en met 28 augustus worden er in Ermelo allerlei activiteiten georganiseerd. Op het terrein van Sportcentrum Calluna worden diverse sportieve activiteiten gehouden waar kinderen geheel gratis aan kunnen deelnemen.
 
De sportieve activiteiten die gehouden worden zijn voetbaltoernooi op 22 juli, (Beach) volleybal Clinic op 30 juli,  zomerspelen op 6 augustus, watervoetbal toernooi op 7 augustus, hockeytoernooi op 12 augustus en als afsluiter de Zwem Zomer Clinic van 21 en 28 augustus.
 
Er zijn meerdere verengingen in Ermelo die leuke sportieve evenementen organiseren, zoals de voetbalschool zomereditie bij DVS’33.
 
Meer informatie over de sport- en spelactiviteiten vind je op de website:
www.interactie-ermelo.nl/evenementen. Vragen kun je stellen via: [email protected] of 0341 412277