iQOUNT Harderwijk

iQOUNT Harderwijk

Adviseurs en accountants

iQOUNT is bewust een klein kantoor. Dat garandeert persoonlijke betrokkenheid, rechtstreekse bereikbaarheid en weinig overheadkosten

We beschikken over een breed netwerk van deskundigen op tal van gebieden, we werken doelmatig en bezitten de flexibiliteit om voortdurend te innoveren.

iQOUNT hanteert heldere tarieven

Succesvol ondernemen
iQOUNT begeleidt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, in de vrije beroepen en in de not-for-profitsector op fiscaal, financieel en administratief gebied. Door u de juiste managementinformatie te leveren en u te adviseren bij uw fiscaal/juridische situatie proberen wij u te helpen een succesvolle onderneming op te bouwen.

Onze adviseurs leveren vanuit hun vakmanschap een essentiële bijdrage aan uw onderneming. Zij verdiepen zich in uw situatie en geven deskundig advies. Zij denken niet alleen met u mee, maar proberen ook vooruit te kijken. Wat kan voor u in de toekomst van belang zijn?

Wij zijn naast deskundigen ook serviceverleners. Wij proberen uw verzoeken zo snel en adequaat mogelijk te behandelen. Binnen ons kantoor staat de cliënt centraal. Daar doen we onze uiterste best voor.

U heeft een vast aanspreekpunt, iemand bij wie u altijd terecht kunt!

Second opinion?
Op donderdagmorgen biedt het gratis spreekuur u de mogelijkheid om uw jaarcijfers eens aan een second opinion te onderwerpen.

Chat live met ons
iQOUNT adviseurs en accountants harderwijk chat

Wessel_Hees_van_iQOUNT.jpg
iqount_harderwijk_pand.jpg
iqount_(2).jpg