Kok Experience

Kok Experience

Kok Harderwijk bestaat Kok CinemaxX en Kok Experience

Het leukste dagje uit in Harderwijk voor het hele gezin!

Een gezellig dagje weg in Harderwijk voor gezinnen met kinderen, groepen en bedrijven. Kok Experience biedt een spectaculaire beleving voor jong en oud. 
 • Speel in het avontuurlijke indoor en outdoor speelparadijs
 • Sluip door het spannende lasergame doolhof
 • Ontdek virtual reality en bevind je in de virtuele wereld van het 'universum' 
 • Ontsnap uit de escaperoom De Haven of The Oscar
 • Eet smaakvolle gerechten in ons restaurant, tuinkamer of Grill & Chill lokaal
 • Vier feest in de eventzaal
 • Bekijk de nieuwste films in de bioscoop Kok CinemaxX en borrel in ons theatercafé 
Indoor en outdoor speelparadijs 
Het leukste binnen- en buiten speelparadijs op de Veluwe vind je bij Kok Experience in Harderwijk. Een avontuurlijke binnenspeeltuin van 1000 m2 waar veel te ontdekken valt voor jonge en oudere kinderen. Lekker duiken in de ballenbak, roetsjen van de glijbaan of springen op de trampoline. Of wat dacht je van een gigantische vulkaan met glijbaan of uitdagende klimtorens? De binnenspeeltuin is zo ingericht dat de kleintjes in een speciale peuterhoek rustig kunnen spelen en jij als ouder goed overzicht kunt houden. En ook in de buitenspeeltuin van 1000 m2 kunnen kinderen heel veel plezier beleven! Springen op de airtrampoline, klimmen op de klimtorens en speel in de zandbak. De speeltoestellen staan op zacht kunstgras en de hele buitenspeeltuin wordt omgeven door een hoog hek.
 
Wij staan bekend om onze mascottes Koko en Kiki. Op woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag en in de vakanties wordt het speelparadijs een aantal keer per dag omgetoverd tot een mini disco en wordt er gedanst met Koko en Kiki. Ook kunnen de kinderen bij mooi weer een rondje in de Kok Express, dé kindertrein van Harderwijk. Een fantastische ervaring door het hele buiten speelparadijs van Kok Experience. Verder kunnen de kinderen geschminkt worden. 
 
Eigen consumpties zijn in ons speelparadijs niet toegestaan.
Reserveren voor het speelparadijs is niet meer mogelijk. Wij hebben wel een maximumaantal gasten dat wij in het speelparadijs naar binnen mogen laten, zodat er veilig gespeeld kan worden. Vol=vol.
 
Lasergame
It’s all in the game… In de avontuurlijke indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ van 500 m2 strijd je met je vrienden tegen een ander team in het donker. Sluip over het uitdagende terrein tussen de olietonnen en klossen of schuil achter het halve wrak. Een toffe beleving voor kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendengroepen. Een uniek doolhof, met uitrusting en laserguns van LaserMaxx. Een fantastische ervaring voor jong en oud! Een spel lasergame duurt 15 minuten exclusief de uitleg en de prijsuitreiking. Er kunnen vijfentwintig personen tegelijk lasergamen.

Escaperoom
De nieuwste Escaperooms van Harderwijk vind je bij Kok Experience: The Oscar & De Haven. Beide escaperooms zijn geschikt voor kinderen.
 
Escaperoom The Oscar: Vanaf 8 jaar tot en met 15 jaar of vanaf 16 tot en met 99 jaar
 • Oscar Harderwood, een zeer bekende naam in de filmindustrie, maar hoe kwam hij erin? Oscar was de directeur van de eerste bioscoop in Nederland. Hij ontwikkelde een filmprijs voor Amerikaanse films.
 • Oscar heeft jarenlang filmtitels bestudeerd, films gekeken, acteurs in de gaten gehouden en raakte verstrikt tussen realiteit en fictie. Jij zit verstrikt in zijn wereld, de tijd tikt door, maar weet jij te ontsnappen?
Escaperoom De Haven: Vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar of vanaf 13 jaar tot en met 99 jaar
 • In Harderwijk kwamen vroeger de grote VOC schepen om te rusten, te handelen en bemanning te zoeken. Kapitein Jan van Breeuwik wist hier alles van. Hij ging al jaren naar het in zijn 17e eeuw genoemde Harderwijck. De schepen kwamen aan met schatten, met voedsel, met vis en zochten altijd naar nieuwe bemanning om op deze manier na de volgende reis met nog meer terug te komen.
 • In de kajuit van de kapitein zijn mensen binnen gedrongen om te plunderen, echter is de deur in het slot gevallen. De kapitein was niet achterlijk en had verschillende boobytraps op zijn schip uitgezet. Een échte uitdaging, maar weet jij als indringer te ontsnappen?
Virtual Reality
Ontdek de virtuele wereld van het universum van 40 m2. Binnen enkele seconden ben je in de oneindige zwarte ruimte boven ons in de lucht. Er is een grote groep het universum binnen gekomen met maar één doel; het universum kapot te maken! Ze hebben al een heel stuk van het territorium afgebakend en willen dit gebied nog groter maken. Jullie hebben maar één missie en dat is de strijd aangaan met de vijanden tussen de planeten, manen en sterren, zodat hun gebied niet groter wordt. Een toffe beleving voor kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendengroepen. Een uniek ervaring met techniek van VirtualMaxx. Een fantastische ervaring voor jong en oud!
 
Er kunnen vier personen tegelijk deelnemen aan VR. Ben je met een groter aantal? Dan plannen wij de spellen achter elkaar in, waarbij de wachtende personen mee kunnen kijken in de virtuele wereld en ook de VR arena kunnen zien.  

Restaurant

Geniet dagelijks in ons gezellige restaurant van verse en ambachtelijke gerechten. Het restaurant is een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent. Een gezellig koffiemomentje met het lekkerste huisgemaakte gebak, smaakvolle broodjes bij de lunch, gezellig borrelen of ambachtelijke diners: alles wordt vers bereid. Ook kun je genieten van een high tea, high wine, high beer of high gin arrangement.
 
Op de menukaart vind je ook vegetarische gerechten en gerechten die gluten- en lactosevrij zijn. 
 
Entree speelparadijs voor de kinderen tijdens de lunch
Kom je 1 tot 1,5 uur lunchen in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind. Dit bedrag wordt bij de receptie afgerekend. Blijf je langer spelen? Dan betaal je het reguliere entreebedrag voor het speelparadijs bij de receptie. 
 
Entree speelparadijs voor de kinderen tijdens diner
Kom je na 17:00 uur dineren in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind totdat jullie weer naar huis gaan. Dit bedrag wordt op de rekening gezet in het restaurant.   

Bioscoop

Kok CinemaxX is een bioscoop in Harderwijk met vijf bioscoopzalen en een theatercafé. Nabij gelegen plaatsen, zoals Zeewolde, Ermelo, Putten, Nijkerk, Nunspeet, liggen op korte afstand van bioscoop Kok CinemaxX. 

Wat biedt Kok CinemaxX?
 • Loveseats
 • Een Dolby 7.1 geluidssysteem
 • Gekoelde zalen met airco installatie
 • Drie 3D zalen
 • Curved beeldschermen 
 • Rolstoeltoegankelijk inclusief een lift vanuit de parkeergarage
 • Gratis parkeren in een overdekte parkeerkelder
 • Wij hebben tijdens iedere film een pauze. 
Met onze bioscooparrangementen kun je je eigen verzorgde avond uit kiezen. Heb je zin in een high coffee, bittergarnituur of wijntje bij de film? Voor een aantrekkelijke prijs kies en geniet je van een diner, hapje of drankje en je lievelingsfilm.
Speelparadijs1.JPG
Speelparadijs2.JPG
Bioscoop_700.JPG
Bioscoop3.JPG
Escaperoom2.JPG
Kok_Restaurant1.JPG
Kok_Restaurant4.JPG
Kok_Restaurant6.JPG
Lasergame1.PNG
Speelparadijs3.JPG
Speelparadijs4.JPG
Speelparadijs5.JPG
Theatercafe1.JPG
VR3.JPG