Van den Berg Verzekeringen Hierden

Van den Berg Verzekeringen Hierden

Met een passend verzekeringspakket kunt u zorgeloos van het leven genieten.

Hypotheek afsluiten? We zijn er weer!

U kunt bij Van den Berg Verzekeringen weer terecht voor uw hypotheek. Ons kantoor wil u bijstaan op de oude en vertrouwde manier, zoals u ons kent! Met een professionele, solide en transparante houding helpen wij u graag aan een passende hypotheek.

Brandschade aan je inboedel

Bij brandschade aan je inboedel is het verstandig om dit zo snel mogelijk te melden bij jouw verzekeringsadviseur of verzekeraar. Schade door brand valt onder ander onder de uitgebreide inboedelverzekering.

Ik heb stormschade, en nu?

We hebben de eerste gure herfstdagen alweer achter ons liggen. De veranderingen in de natuur zijn duidelijk voelbaar en zichtbaar en we genieten met z’n allen van de prachtige herfstkleuren. Een heerlijke periode van het jaar, maar ook een periode waarin wij als verzekeringskantoor meer schademeldingen binnen krijgen. Met name meerdere schades door storm of andere weersomstandigheden.

Ondernemers, inventariseer je risico’s!

Je bent erg goed in je werk, hebt een goed idee of je bent je werkgever zat . Elke ondernemer is gedreven door andere motivaties om een bedrijf te starten. Een ding heb je als ondernemers gemeen, je durft de nodige risico’s te nemen.

Waarom is een autoverzekering verplicht?

Autorijden is niet geheel zonder risico’s, ook na jarenlange ervaring niet. Bij de aanschaf van een auto bent u verplicht om een WA-dekking af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die u aanricht aan derden. Vooral letselschade kan in de papieren lopen. Om te voorkomen dat het slachtoffer zijn schade niet vergoed krijgt, om welke reden dan ook, bent u verplicht als eigenaar van een auto u volgens WA-dekking te laten verzekeren.