A-selectie DVS'33 Ermelo blijft trainen en haalt zaterdag in tegen BVV Barendrecht

Dinsdag 29 november is het bestuur van DVS’33 Ermelo geïnformeerd door de KNVB dat de A-selectie ontheffing heeft gekregen van de avond-lockdown en dus mag blijven trainen tot het einde van de huidige corona-maatregelen die tot 18 december zijn afgekondigd.

De KNVB is gekomen tot dit besluit omdat DVS’33 Ermelo, samen met zeven andere amateurclubs, nog deelneemt aan het KNVB-bekertoernooi en op 14 december de tweede ronde speelt in Veen tegen Achilles Veen

Tevens werd bekend gemaakt dat voor a.s. zaterdag 4 december het complete competitieprogramma in de A-categorie is afgelast. Voor de B-categorie gaat het komend weekend wel gewoon door. Meer informatie hierover leest u hier: knvb.nl

In overleg met de KNVB en BVV Barendrecht is het afgelopen zaterdag afgelaste duel opnieuw ingepland voor a.s. zaterdag 4 december. Aanvangstijdstip is een uur vroeger: 13.30 uur in Barendrecht. Meer info over dit duel en of het duel wordt uitgezonden door DVSTV hoort u in een later stadium.

De KNVB is tot dit besluit gekomen omdat Barendrecht ook behoort tot de acht amateurclubs die nog in het KNVB-bekertoernooi actief zijn en zij ook gewoon door kunnen blijven trainen en er geen sprake is van competitievervalsing.

(Foto Theo Aalten)