Biet & Greet Heerenveen 20 augustus, Harderwijk 27 augustus

De bietencampagne 2022 gaat weer van start vanaf september. Heb jij interesse om te gaan rijden voor de bietencampagne? Bij JobTrans bespreken ze graag de mogelijkheden met je onder het genot van een kop koffie bij hen op de vestiging.

Kom langs op zaterdag 20 augustus bij JobTrans Heerenveen tussen 10:00 en 13:00 uur of in Harderwijk op 27 augustus bij JobTrans tussen 10:00 en 13:00 uur!

Lijkt het jou een mooie uitdaging om de komende maanden de bieten van A naar B te gaan vervoeren? Dan heten ze jou graag welkom op een van de vestigingen. Ze hebben namelijk een inloopochtend gepland in Harderwijk en Heerenveen om kennis te maken met jou en je alles te vertellen over het rijden in de bietencampagne.

Onder het genot van een warme bak koffie, een plak fries suikerbrood of een stuk Harderwijkse Zeebeer vertellen ze jou alles over de bietencampagne. Ze kijken samen naar een passende baan in de bietencampagne, hoeveel dagen, uren en of je liever met de kipper, bulkwagen of walkingfloor wilt rijden. Alles is mogelijk!

Biet & Greet Heerenveen

Wanneer:        Zaterdag 20 augustus 
Locatie:           JobTrans Heerenveen 
Aanwezig:      Malinka en Thialda
Tijd:                10:00 – 13:00 uur
Voor wie:        Iedereen die het leuk lijkt om te rijden voor de bietencampagne

Biet & Greet Harderwijk

Wanneer:        Zaterdag 27 augustus 
Locatie:           JobTrans Harderwijk 
Aanwezig:      Kim en Jelle 
Tijd:                10:00 – 13:00 uur
Voor wie:        Iedereen die het leuk lijkt om te rijden voor de bietencampagne 

Goed om te weten is dat ze ook direct het gesprek aangaan om te kijken wat ze voor je kunnen doen als alle bieten zijn vervoerd zodat je niet zonder werk zit als de bietencampagne op zijn einde loopt. Dus... heb je interesse om te rijden voor de bietencampagne? Kom gerust langs! Ze heten je van harte welkom op zaterdag 20 of 27 augustus op een van de vestigingen! Meld je direct aan op Facebook voor de Biet & Greet in Heerenveen of Harderwijk.

Alvast benieuwd naar meer over de bietencampagne? Lees het hier.

Bietencampagne JobTrans

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-820300

Meer info