Brasserie Staverden trakteert 100 ouderen bij 10-jarig jubileum

Brasserie Staverden vierde afgelopen 12 april haar 10-jarig bestaan met haar leveranciers, vaste gasten, collega’s en kennissen. Deze dag is vereeuwigt met een prachtige gedenksteen op het terras gelegd door Commissaris van de Koning John Berends. 

Maar, het echte feest moet nog komen; eigenaren Katherine Haklander en Ingrid Kok hebben samen met het team besloten deze dag te vieren met 100 ouderen.

Op twee donderdagen (25 april en 2 mei) nodigen ze in totaal honderd ouderen uit Ermelo uit op landgoed Staverden voor een geheel verzorgde middag.
 
Brasserie werkt nauw samen met de Stichting NPV (Nederlandse Patiënten Vereniging) en de gemeente Ermelo om deze twee dagen te organiseren. De zorgverleners uit de Gemeente hebben zelf de ouderen uitgenodigd voor deze dag. Een ieder zal thuis worden opgehaald en naar landgoed Staverden worden gebracht.  
 
Eenmaal bij Brasserie Staverden zullen ze welkom worden geheten met koffie en lekkers in de Serre. Daarna zullen ze een rondleiding door de kasteeltuin genieten en wordt er verteld over de historie van landgoed Staverden. Aansluitend wordt er een luxe lunch geserveerd en zal Burgermeester Baars uit Ermelo ze een bezoek brengen. Alvorens ze allemaal weer naar huis gebracht worden volgt er nog een verrassing.
 
Haklander en Kok zijn van mening dat meer bedrijven dit zouden moeten doen voor de ouderen in hun gemeente. “We zijn al een tijdje bezig met de organisatie hiervan en het is eigenlijk een kleine moeite als je dit samen doet met partijen die hier ervaring mee hebben. Natuurlijk kost het tijd en geld, maar dat doen we graag; het voelt gewoon goed. Op deze twee dagen ontvangen we gasten die niet de mogelijkheid hebben zelfstandig naar ons toe te komen. Hoe geweldig is het om ze deze beleving te geven! We willen eigenlijk alle bedrijven aanmoedigen dit eens te doen. Kleine moeite, groots resultaat”.