Digitale bijeenkomst voor Hart van Horst

Op donderdag 7 oktober houdt de gemeente Ermelo een digitale bijeenkomst over de stedenbouwkundige uitwerking van Hart van Horst. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur, en bedoelt voor inwoners en andere belanghebbenden. U bent van harte welkom.

In verband met de coronamaatregelen kan de gemeente u helaas niet persoonlijk ontmoeten. Daarom doen ze dat digitaal

Ze gebruiken hiervoor het videobelprogramma Zoom. Meedoen is heel eenvoudig en kan via een laptop, tablet of smartphone. U hoeft geen app of programma te downloaden.

Participatietraject over de stedenbouwkundige uitwerking Hart van Horst
De gemeente werkt samen met inwoners en belanghebbenden aan een stedenbouwkundige uitwerking Hart van Horst. Deze uitwerking wordt een aanvullend beleidsstuk op het Ontwikkelingsperspectief Horst en Telgt. In deze eerste bijeenkomst vertellen zij over de mogelijke indeling van Hart van Horst. Daarna volgt een analyse van de huidige bereikbaarheid en de knelpunten in mobiliteit binnen Hart van Horst. Ze gaan hierover graag met u in gesprek. Zitten we op de goede weg? Waar moeten we nog bijstellen? En ontbreken er nog belangrijke zaken? Na deze bijeenkomst volgen nog twee bijeenkomsten. Praat u dan ook weer mee? U kunt zich hiervoor opgeven na afloop van de startbijeenkomst.

Meer informatie en aanmelden
De gemeente ziet u graag op donderdag 7 oktober! Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen op www.ermelo.nl/hartvanhorst. Na uw aanmelding ontvangt u de instructies en de inlogcode. Wilt u hoe dan ook op de hoogte blijven, óók als u niet bij de startbijeenkomst kunt zijn? Dat kunt u ook aangeven op het aanmeldformulier. Meer informatie over het proces en de planning vindt u op www.ermelo.nl/hartvanhorst.