Doe mee aan de taartenbakwedstrijd ivm 50 jaar Ermelo zelfstandig!

Bij een jubileum hoort taart! Dit jaar bestaat Ermelo 50 jaar als zelfstandige gemeente. Dat verdient de beste taart van Ermelo! Daarom daagt de gemeente alle enthousiaste thuisbakkers van Ermelo uit om de lekkerste en meest creatieve taart te bakken.

Proeven en jureren op 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober is de officiële opening en open dag van De Dialoog en het gemeentehuis. Op deze feestelijke dag proeft en beoordeelt een deskundige jury alle taarten. De jury bestaat o.a. uit chefpatissier van Het Roode Koper, Nina Graver, één van de bakkers van ambachtelijke Bakkerij van Dongen en één van de leden van de gemeenteraad Ermelo. Tussen 12.30 en 13.30 uur beoordelen zij de baksels op smaak, structuur en originaliteit.

De winnaar van de taartenbakwedstrijd krijgt een speciaal gegraveerde taartenschep en een cadeaubon t.w.v. € 100,00. Ook mag de winnaar een kijkje nemen in de keuken van Het Roode Kooper, bij chef patissier Nina. Na de prijsuitreiking worden de taarten aangesneden en verdeeld onder de aanwezigen. Iedereen mag proeven!

Inschrijven voor de taartenbakwedstrijd
Bakt u graag taart en wilt u meedoen met de taartenbakwedstrijd? Schrijf u dan in via het formulier op www.ermelo.nl/taartenbakwedstrijd. Hier vindt u ook de spelregels. Er kunnen maximaal 30 Ermelose thuisbakkers meedoen, dus meld u snel aan! Dit kan tot en met 22 september.