Draag een Ermelose sporter voor, zodat zij kans maken op één van de acht sportprijzen

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. en de Gemeentelijk Nominatiecommissie zijn begonnen met de voorbereidingen van de Sportverkiezing van het jaar. Daarom zijn ze op zoek naar diverse Ermelose sporthelden die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd in 2022. 

Oproep aan alle inwoners van Ermelo

Je kunt één of meerdere sportheld(en) voordragen voor een sportprijs in de categorie; sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportinitiatief, sportiefste basisschool, sportfoto en sportvrijwilliger van het jaar. Dus ken jij iemand die een sportprestatie heeft geleverd dat niet onbenoemd mag blijven? Draag hem, haar of het sportteam voor. Dit kan tot zaterdag 17 december 2022 via https://interactie-ermelo.nl/interactie/sportverkiezing.

De nominatiecommissie
Alle voordrachten worden op 19 december beoordeeld door de Nominatiecommissie, die vervolgens voor elke Sportprijs maximaal drie kandidaten nomineert. Daarna kan elke inwoner van Ermelo stemmen op één van de drie genomineerden.

Sportverkiezing van het jaar gaat weer door
De verkiezing is hét moment om sporters en sportvrijwilligers in het zonnetje te zetten voor de bijzondere prestatie(s) die zij hebben geleverd. Door corona zijn de afgelopen 2 jaar de sportverkiezingen afwezig geweest. Als alternatief, om de sporters toch te eren, zijn er sportuitzendingen gemaakt. Het goede nieuws is dat op 17 februari 2023 de Ermelose Sportverkiezing van het jaar weer plaatsvindt. Dat wordt gedaan in de theaterzaal in het Huis van Ermelo.

Draag voor zaterdag 17 december 2022 jouw sportheld(en) voor via https://interactie-ermelo.nl/interactie/sportverkiezing

Sportverkiezing gemeente Ermelo