Duurzame avond met stand-up comedy en uitreiking Groene Pauw Award

Vrijdagavond 11 oktober organiseert de gemeente Ermelo een duurzame avond in theater De Dialoog. Tijdens deze avond is er een theatershow ‘Eerste hulp bij klimaatverandering’.

Ook reikt de gemeente Ermelo de Groene Pauw Award uit. De toegang is gratis voor iedereen van 16 jaar en ouder (vol is vol). Het programma start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en eindigt om 21.15 uur met een hapje en een drankje.

De show ‘Eerste hulp bij klimaatverandering’ is een meedogenloos stukje stand-up comedy dat je laat inzien hoe je op een leuke manier met klimaatverandering om kunt gaan. Anabella Meijer verzorgt dit, zij is auteur van het boek ‘Eerste hulp bij klimaatverandering’.

Uitreiking Groene Pauw Award
Tijdens deze duurzame avond reikt wethouder Leo van der Velden de Groene Pauw Award uit. Deze prijs is voor een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan het duurzaam maken van de gemeente Ermelo. Vorig jaar is deze award voor het eerst uitgereikt. Mevrouw Riet Bezemer, voorzitter Veluwe-Energie van 2016 tot en met 2018 heeft de award toen ontvangen.

Maand van de duurzaamheid
De duurzame avond valt in de maand van de duurzaamheid in de gemeente Ermelo. Verschillende organisaties initiëren allerlei activiteiten rondom dit thema op diverse plekken in Ermelo. Een duurzame leefomgeving is voor iedereen belangrijk en om dat te realiseren hebben we elkaar nodig: inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties.