Een goede deurmat voorkomt schade aan uw vloer

Heb jij ook genoeg van vies en vuil in je huis? Loopt iedereen altijd maar met zijn vieze schoenen over jouw schone vloer? Een goede deurmat is de ideale oplossing om vuil buitenshuis te houden.

Door je schoenen al bij de voordeur schoon te maken, heb je geen last meer van viezigheid in je gang of woonkamer.

Met schone schoenen voorkom je bovendien slijtage aan je vloer. Steentjes en zand komen niet meer mee naar binnen en kunnen de vloer niet meer beschadigen.

Wat is het verschil tussen een droogloop- en schoonloopmat?

Droogloopmatten
De droogloopmat wordt gemaakt van 100% katoen en verkrijgt daarmee zijn uitstekende vocht opnemende eigenschap. De droogloopmat kan worden geleverd op een breedte van 100 cm, 130 cm en 200 cm breed en in de door u gewenste lengte, tevens zijn ze ook leverbaar in een aantal vaste maten. Al deze maten hebben wij op voorraad en zijn direct leverbaar.

Schoonloopmatten
De structuur van de schoonloopmat bestaat uit 100% polyamide of polypropyleen en zal vuil en vocht op uitstekende wijze opnemen. Hierbij de vermelding dat een mat van het kunststof polyamide van zwaardere kwaliteit is dan een mat van polypropyleen en dus geschikt voor projectmatig gebruik. De mat is plet- en UV bestendig en heeft een lange levensduur.  Alle schoonloopmatten, zowel van de rol als de vaste maten matten hebben de beschikking over een rubberrand, deze kan gemakkelijk eraf gesneden worden. De mat rafelt niet gezien het rubber aan de onderkant.

Buitenmatten
Een goede buitenmat zal het vuil en vocht voor het grootste gedeelte buiten de deur houden, wat u het nodige schoonmaakwerk zal schelen. Buitenmatten zijn er in diverse soorten, denk hierbij aan een rubbermat of een mat van kunststof.

Kokosmatten
De kokosmat is ideaal voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor het zwaardere werk in projectvorm. De mat kenmerkt zich door zijn stoere uiterlijk en is bovendien zeer slijtvast. De mat is op elk formaat bij te snijden. Het ruwe uiterlijk dankt de kokosmat aan het feit dat bij de vervaardiging gebruik wordt gemaakt van de ruwe vezels van de buitenkant van de kokosnoot, waar hij rechtstreeks zijn naam aan ontleend. Deze matten worden eveneens geleverd met teksten en afbeeldingen, want zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Deurmatten Bronkhorst Wonen Harderwijk

Bronkhorst Wonen

Adresgegevens

Amperestraat 3
3846 AN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414774

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 9.00 - 21.00 uur
Za 9.00 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info