Eerste editie sportdag Careander groot succes!

Op woensdag 22 juni was de eerste editie van de Careander Sportdag voor Regio Midden een groot succes. Op de Parkweg in Harderwijk genoten cliënten, medewerkers en vrijwilligers van allerlei sport- en spelactiviteiten.

"Voor alle niveaus en alle leeftijden is er beweegaanbod", vertelt initiatiefnemer en sportcoach Anita Vestering

Sportdag Careander

"Dat maakt deze dag heel uniek." Jaarlijks organiseren Anita Vestering en Erwin Brem al een sportdag op De Schuilplaats, een dagactiviteitencentrum van Careander. Het was de droom van de sportcoaches om ook een sportdag voor een bredere groep te organiseren. Met deze sportdag is een traditie geboren, waar hopelijk steeds meer zorgorganisaties bij aansluiten, hopen Erwin en Anita. "Het is ook gaaf dat de studenten van Landstede helpen vandaag", zegt Anita. "Voor hen is het leuk dat ze kunnen snuffelen aan deze doelgroep en dat ze na jaren van corona weer een evenement kunnen bijwonen."

Sportdag Careander 

Deze dag is tot stand gekomen met hulp van Basketball Experience NL, studenten van Landstede Sport & Bewegen, Boni Supermarkt, Tennisvereniging Frankrijk en Dick Hermsen. "Het was een super dag", zegt Anita. "Een mooie start voor een eerste editie. Ik zag heel veel enthousiasme, dus hopelijk is dit een jaarlijks terugkerend evenement!" "Zo zie je maar weer dat bewegen voor iedereen mogelijk is!" vult Erwin aan.

Sportdag Careander

Sportdag Careander
Sportdag Careander