Er kan weer binnen gesport en gezwommen worden in Ermelo

Eindelijk definitief goed nieuws! Sinds woensdag 19 mei mogen we weer binnen sporten en zwemmen. Zo hebben we bij Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. afgelopen woensdag de eerste zwemliefhebbers al in het bad gehad en hebben de eerste verenigingen al getraind in de sporthal.

“Bezoekers stonden woensdagochtend al in de rij om te zwemmen. We zijn blij dat we de inwoners van Ermelo weer kunnen faciliteren bij het sporten en bewegen” - Marjo de Groot, Manager sport Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. -

Sporten en bewegen is voor ieder mens belangrijk, geen uitzondering daargelaten. Mevrouw E. Bijkerk was de allereerste bezoeker die weer baantjes kwam zwemmen. Een mooi moment om daar even bij stil te staan. 

“Ondanks dat ik al 86 ben, kon ik niet wachten om eindelijk weer baantjes te zwemmen. Ik heb dit zo ontzettend gemist. Voor corona ging ik 6x per week zwemmen, dat pak ik vanaf vandaag weer op.  Ik kan je niet half vertellen hoe blij ik ben dat jullie weer open zijn”. - Mevrouw E. Bijkerk -
 
Kom je ook weer in beweging bij Interactie?
Er zijn nog wel strikte maatregelen die we in acht moeten nemen. Op dit moment mag er wel deelgenomen worden aan; banenzwemmen, zwemles, aquatherapie, SwimKIDS, KNZB borstcrawlcursus en zwemmen via je vereniging. Ook voor het binnensporten gelden beperkingen, maar gelukkig mag er ook heel veel wel. Alle informatie over sporten en bewegen in coronatijd vind je op onze website.
https://www.interactie-ermelo.nl/interactie/we-zijn-weer-gedeeltelijk-open/