Ermelo 50 jaar zelfstandig!

In 2022 bestaat Ermelo 50 jaar als zelfstandige gemeente. Dit gouden jubileum vieren ze samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties.Tijdens het hele jubileumjaar besteden ze aandacht aan hun 50-jarig bestaan. Hiervoor kunnen inwoners zelf ideeën en activiteiten voorstellen en organiseren.

Ze maken een mooi programma

De voorbereidingen voor de 50e verjaardag van Ermelo zijn al gestart. Ze maken een mooi basisprogramma waarin alle partijen en ideeën bij elkaar komen. Ook komt er een subsidieregeling om ideeën en activiteiten, waar nodig, financieel te steunen.

Een logo voor ‘Ermelo 50 jaar zelfstandig!’
Voor dit jubileumjaar hebben ze vier logo’s ontworpen. Graag horen ze van u welk logo het meeste aanspreekt. Het meest gekozen logo wordt straks het beeldmerk van ‘Ermelo 50 jaar zelfstandig’! Ze gebruiken het in al hun communicatie en bij alle activiteiten. En natuurlijk is het logo straks voor iedereen beschikbaar. Wanneer u iets organiseert, maakt of bedenkt rondom het 50-jarig jubileum, mag u het logo vrij gebruiken.

50 jaar Ermelo

Stem en win een slagroomtaart
Deel uw mening met ons en stem op het logo dat u het mooiste vindt! U kunt er een heerlijke, supergrote slagroomtaart mee winnen. U kunt stemmen via www.ermelo.nl/50jaar.

Heeft u een goed idee voor de viering?
Misschien heeft u al bedacht hoe we ‘50 jaar Ermelo zelfstandig!’ kunnen vieren? Zij horen het graag! Stuur uw idee, plan en (contact)gegevens naar [email protected].

Ermelo 50 jaar in beeld
Ter ere van het jubileum verzamelen ze ook foto’s van mooie momenten in de afgelopen 50 jaar. Heeft u bijzondere foto’s van Ermelo of Ermeloërs? Stuur deze dan in. Ze krijgen een mooi plekje op de website, zodat iedereen ze kan bekijken. Kijk voor meer informatie op www.ermelo.nl/50jaar.

Coronamaatregelen
Ze hopen dat alle beperkingen door corona in 2022 voorbij zijn. Maar de kans is groot dat er volgend jaar ook nog maatregelen gelden. Ze bekijken zorgvuldig wat wel en niet kan. Alle activiteiten zijn natuurlijk onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.